Puterea unei femei!

Noiembrie 16, 2007 at 8:21 am 1 comentariu

După cum ştiţi săptămîna aceasta este dedicată descriminării în genuri, iar la tema aceasta se duc foarte multe discuţii. Ieri priveam emisiunea de dimineaţă, unde se punea problema descriminării în genuri. Au fost chestionaţi oamenii din stradă, care spuneau că femeia trebuie să fie la egal cu bărbaţii, şi să lupte cot la cot cu bărbatul. Oare chiar asta este puterea unei femei? Mi se pare, că în ultimul timp multe femei luptă de una singură, este independentă şi nu are nevoie de ajutorul bărbatului. Tot mai multe femei pleacă peste hotare ca să-şi întreţină familia, pe cînd bărbatul stă acasă. În acest caz, cine ar trebui să fie mai puternic? Bărbatul este capul familiei, este mai puternic, el are responsabilitatea de a se îngriji de familia sa. Puterea unui bărbat este să protejeze soţia, şi copiii, îmi pare rău s-o spun dar sunt tot mai puţini bărbaţi care îşi îndeplinesc această responsabilitate, parcă le-ar fi ruşine să o facă. Femeia este un vas mai slab, care trebuie protejat, îngrijit, şi udat la timp cu multă dragoste şi apreciere. Puterea unei femei se vede prin gingăşia ei, feminitatea ei, care crează atmosfera frumoasă în familie.

Prin faptul că femeia este egală în drepturi ca şi bărbatul, mi se pare că femeia se ridică mai sus, pînă acolo că spune: „Femeia asigură continuitatea vieţii umane, deaceea este mai presus decît bărbatul.” Da, aşa este dar e posibil fără bărbat? Tot mai multe familii aud că sunt cu bugetul separat, îşi fac lucrul separat, nu se interesează unul de altul. Şi aşa trec zile după zile, pînă ajung într-o zi cînd spun că nu se potrivesc. Această este o problemă în societatea noastră, cauza este că nici unul nici altul nu cedează. Biblia spune: „Cine acoperă o greşeală, caută dragostea, dar cine o pomeneşte mereu în vorbirile lui, desbină pe prieteni.” Puterea unei femei se manisfestă şi prin faptul că ştie să acopere greşelile, să ierte.

În concluzie, vreau să vă spun că adevărata putere a unei femei, se manifestă prin feminitatea şi gingăşia ei, de a fi o soţie înţeleaptă, şi o mamă dulce.

Reclame

Entry filed under: Social.

O comună curată, o inimă curată O inimă curată, într-o comună curată!

1 comentariu Add your own

  • 1. Doina Bejenaru  |  Noiembrie 19, 2007 la 4:57 pm

    Eşti tare bravo, în toate articole tale ce privesc relaţia dintre bărbat şi femeime transmiţi fericirea care o ai în căminul tău. Mă bucur că eşti o femeie fericită şi iubită de soţul tău. Domnul să te binecuvînteze şi scrie cît mai multe articole de genul acesta, sunt sigură că multe femei vor fi încurajate ca să fie soţii credincioase soţilor şi mame iubitoare pentru copii lor. Dar totodată ele pot să-l cunoască pe Domnul Isus. Domnul să te binecuvînteze şi felicitări cu binecuvîntarea de a fi mămică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Noiembrie 2007
L M M M V S D
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 203,211 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: