Sărbătoarea Crăciunului!

decembrie 14, 2007 at 6:36 pm 3 comentarii

Cred că cea mai frumoasă şi mai iubită de cei mici şi mari, săraci sau bogaţi este sărbătoarea Crăciunului. Veche de peste două milenii, răspîndită pe tot globul, cea mai importantă sărbătoare a creştinilor este aşteptată cu emoţii şi bucurie. Crăciunul este asociat cu puritatea zăpezii şi este o sărbătoare emoţionantă mai ales pentru copii care aşteaptă sosirea lui Moş Crăciun, pentru a le aduce daruri. Dar cel mai frumos dar care s-a dăruit vreodată este Domnul Isus, născut într-o iesle săracă, dar care a adus o bucurie şi lumină pentru toată lumea.

În seara de Crăciun sunt emoţionante colindele care vestesc naşterea lui Isus cel trimis de Dumnezeu să mîntuiască oamenii de păcate, ură şi invidie. Copiii şi tinerii sunt aceia care merg din casă în casă, înfruntă gerul, zăpada, cîntă cu veselie, chiar dacă au năsucurile îngheţate, lăudînd pe Cel care s-a născut umil pentru întreaga omenire.

Despre naşterea Domnului Isus Hristos s-a vestit încă din vechiul Testament, la Isaia 7:14, unde se spune: „Deaceea Domnul Însuşi vă va da un semn: Iată, fecioara va rămîne însărcinată, va naşte un fiu, şi-i va pune numele Emanuel (Dumnezeu este cu noi).”

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cînd minunea naşterii Mîntuitorului ISUS cuprinde sufletele şi le încălzeşte. În această zi Sfîntă de CRĂCIUN, să păstrăm gîndurile bune şi frumuseţea sufletului ce străluceşte în fiecare dintre noi. Fie ca Sărbătorile de iarnă, cu zvon de cîntece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi căldură sufletească în căminul dumneavoastră.

CRĂCIUN FERICIT !!!

Reclame

Entry filed under: Social.

Cum să ai succes în plan profesional şi la locul de muncă Legi împotriva fumatului

3 comentarii Add your own

 • 1. Tatiana  |  decembrie 19, 2007 la 8:42 am

  Iubesc si eu foarte mult Craciunul .Pentru mine Craciunul inseamna :Calea,Adevarul si Viata .Esta cel mai potrivit timp de a ne bucura de toate binecuvintarile pe care le revarsa asupra noastra Tatal nostru ceresc .
  Nasterea Domnului are loc in timpul ninsorilor ,al albului ,al curatenie totale ,simbolizind puritatea sufletelor si a credintei ,a datoriei crestine de a trai in curatenie si impacare cu oamenii
  De sarbatori trebuie sa privim mai atent in sufletele oamenilor si apropiatilor si o sa observam mai multa lumina si curatenie ,mai multa dorinta de a ierta ,de a vorbi sincer ,omeneste ,simplu si curat .
  Sa intilnim Sfintul Craciun cu iubire de oameni si de Dumnezeu,cu omenie si cumsecadenie .
  Sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa intre in casele noastre sa ne incalzeasca sufletele ,iar raza dumnezeiasca sa ne lumeneze gandurile .
  CRACIUN FERICIT !!!

 • 2. mirela  |  decembrie 22, 2009 la 12:14 pm

  craciunul este sarbatoarea cea mai frumoasa a anului….se vesteste nasterea celui Preainalt..mantuitorul se naste acum dupa 2000 de ani…trebuie sa meditam la ceea ce i-am putea oferi acum dupa 2 milenii….e sarbatoarea tuturor…toata lumea este mai buna,mai fericita,mai benevola…este spiritul craciunului…tuturor ganduri bune si speranta spre un nou an mai bun….CRACIUN FERICIT!!!!

 • 3. adelisa  |  decembrie 30, 2009 la 6:57 pm

  nu stiti cumva cum se pregatesc crestini de craciun ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

decembrie 2007
L M M J V S D
« nov.   ian. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 204,894 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: