Isus prezentat ca homsexual !!

Ianuarie 24, 2008 at 2:42 pm 3 comentarii

O piesă de teatru va fi prezentată pe scenele din Australia, unde Domnul Isus Hristos este prezentat un homosexual sedus de Iuda. Această piesă urmează să fie prezentată cu ocazia festivalurilor gay din Australia. Este o blasfemie totală la adresa întregii creştinătăţi. Mă întreb dacă ar fi făcut aşa şi cu Mohamed, care ar fi reacţia? Cu siguranţă musulmanii ar fi luat o atitudine hotărîtă şi asemenea piese nu s-ar mai fi jucat nici o dată. Dar astfel creştinii tot mai puţin i-au decizii care să împiedice un asemenea spectacol murdar. Dacă vom sta indiferenţi homosexualii vor prezenta un spectacol similar şi pe scenele din Chişinău. Deja au demonstrat că o pot face dacă pun presiune, arătînd un alt spectacol scandalos şi lipsit de moralitate”Monoloagele vaginei”. Zilele acestea a murit un actor australian care juca ca homosexual în diferite filme, Heath Ledger. Deşi foarte celebru, actorul ducea o viaţă total imorală, iar sfărşitul a fost tragic şi ruşinos. De fapt am dorit să arăt că soarta imoralilor dacă nu se opresc din acţiunile lor, vor sfîrşi tragic. Şi autorul acestei murdarii de piese la fel este un homosexual, şi nu va fi de mirare că a scris o aşa piesă. Însă Dumnzeu nu se lasă batjocorit, şi aceşti oameni şi-au primit plata.„Tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţare firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvărşit parte bărbăteasca  cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor”(Romani 1:27). Şi toate aeste lucruri se întămplă deoareace nu „au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor.

Reclame

Entry filed under: Social.

Evanghelia vestită celor din morminte Plecare peste hotare distruge destine

3 comentarii Add your own

 • 1. cezar  |  Ianuarie 24, 2008 la 7:13 pm

  Radu, salut!
  Apreciey nunca ta, si stiu ca ai cele mai curate si sincere intentii. Dar cred ca scriind despre acesti rataciti atata, le faci o publicitate pentru care cred ca iti spun multumesc. De ahuns ca scrie presa scrisa si televiziunea arata fel de fel de prostii. Consider ca trebuie sa promov[m mesajul pozitiv, si atunci cand este nevoie sa putem reactiona promt.

  Apropo trebuie sa ne pregatim pentru primavara. ca se pare ca va fi tare vesel… 🙂
  Te salut!
  Doamne ajuta,
  Cezar.

 • 2. Radu Blendarencu  |  Ianuarie 24, 2008 la 7:21 pm

  Nici nu ma gindesc sa le fac publicitate, chiar daca aparent asa pare. Eu am scris ca sa arat ca daca vom fi nepasatori , vom avea parte de asa manifestari si la noi. Ma rog mult ca Domnul sa intervina si la primavara

 • 3. Erik Brewer  |  Ianuarie 24, 2008 la 10:00 pm

  Homosexuali vor ca toata lume sa vorbeasca despre ei dar sa prezente partea pozitiva (daca este) dar se nerveaza cand oameni spun adevarul despre ei, ca distrug tot in jurul lor.

  Oameni trebuie sa fie informati corect in loc sa fie doar informati asa cum vor homosexuali. Sa nu fim nepasitori si sa spunem lucruri asa cum sunt ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Ianuarie 2008
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 203,211 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: