Ce se întîmplă în Primărie ?

februarie 5, 2008 at 10:30 am Un comentariu

Anul 2008 a început cît se poate de prost pentru Primăria Municipiului Chişinău. Ceia ce se întîmplă dă de gîndit tuturor orăşenilor. Nu este o şedinţă care să nu aibă parte de situaţii conflictuale. Toţi lovesc în actualul primar, inputînd-ui lipsa de experienţă. Şi gîndul mă duce la declaraţia profetică a Preşedintelui Moldovei, care a declarat că Chirtoacă nu va avea viaţă uşoară la primărie. Dacă e să ne luăm după declaraţiile şefului statului, atunci îi dăm dreptate. Dar mă tem că sunt acţiuni pregătite special pentru ca Chirtoacă să nu aibă nici o şansă. Dacă veţi fi prezenţi la şedinţele consiliului vă veţi convinge cît de cooperanţi sunt reprezentanţii partidelor în consiliu. Cam de fiecare dată comuniştii la fiecare decizie „necomunistă” ies în corpore din sală, invocînd încălcări ale legislaţiei. Neargumentată însă. Cine are de suferit suntem noi simpli contribuabili. Şi am simţit-o pe pielea mea săptămîna trecută, cînd a trebuit ca 3 zile să stau fără căldură, şi asta în condiţiile în care blocul unde trăiesc nu are datorii la Termocom. Şi vom mai suferi încă, pănă la finele mandatului lui Dorin. Articole pro sau contra Chirtoacă versus comuniştii vor fi încă din păcate 3 ani. Şi dacă e să fim sincer nimeni nu va ceda. Aşa cum nu cedează nice refugiaţii transnistreni, care în apărarea „intereselor lor” sunt gata să întrerupă orice şedinţă a consiliului, cum nu cedează nici Partidul Liberal, pentru a se promova prin intermediul noilor angajamente, şi cu siguranţă nici actuala putere nu va ceda. Şi atunci toată situaţia creată este mană cerească pentru mass-medie. Încă nu am văzut acţiuni concrete ale Primăriei. De fapt , s-au readus panourile publicitare cu caracter indecent. Şi daca domnul Chirtoacă nu va întreprinde nimic, căderea îi va fi rea. Pentru că încurajînd imoralitatea îţi faci o reputaţie proastă. Dar mai mult, faţă de predecesorul său, Chirtoacă nici nu răspunde la scrisorile cetăţenilor care scriu pentru a scoate aceste panouri. Acest lucru se numeşte nesocoaterea cu proprii tăi orăşeni, şi aperi nişte interese proprii. Dorin Chirtoacă dă impresia că se conduce doar după lege, dar iese negativ în faţa tutror orăşenilor. Acest lucru va conta mult la viitoarele alegeri. De ce se întîmplă aceste lucruri la primărie?  Timpul ne va arăta. Dar pînă atunci vom mai îndura încă din lupta dintre Primărie şi actuala putere.

Reclame

Entry filed under: Social.

Europa a fost creştină Homosexualii atacă familia

Un comentariu Add your own

  • 1. Ion Bargan  |  februarie 7, 2008 la 10:47 pm

    Consider că cetăţenii mun.Chişinău şi-au asumat aceste probleme cînd şi-au dat votul pentru tînărul Chirtoacă. Sper ca ceea ce ai zis tu să nu dureze tocmai 3 ani, ci unul deoarece comuniştii pot şi trebuie să ajungă în opoziţie şi la nivel central.

    Mă bucur că apar şi aceste comentarii critice, care sunt binevenite pentru activitatea primăriei. Important ca părerile să fie luate în consideraţie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

februarie 2008
L M M J V S D
« ian.   mart. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,892 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: