Luptă pentru viaţa aproapelui tău

Februarie 26, 2008 at 4:23 pm 4 comentarii

De multe  ori în viaţă trecem prin încercări grele. Pentru că aşa este viaţa, compusă din clipe frumoase combinate cu momente mai grele. Nimeni nu este asigurat că nu va trece prin dureri în viaţa sa. Viaţa este un dar lăsat de Dumnezeu, pentru care trebuie sa lupţi, şi să o faci pînă la urmă. Să lupţi pentru viaţa aproapelui tău este o bucurie de nedescris. Aşa am  trăit şi noi ca familie. În aceste zile am avut ocazia să înţeleg că Dumnezeu hotărăşte fiecare minut din viaţa noastră. Dumnezeu unuia îi dă 80 de ani altul 19 ani , iar la altul doar 40 de minute de viaţă. Ţi se pare poate că e nedrept cum Dumnezeu distribuie anii, dar aşa este El, face totul spre binele nostru şi cu un scop anume. Se spune ca de încercări au parte doar oamenii puternici care sunt gata să le poarte. Nu credeam nici o dată vă vom trece ca şi familie prin aşa încercări, dar ele ne fac să fim mai uniţi. Tot prin încercări Dumnezeu ne protejează de unele lucruri. Ca şi oameni vedeam întodeauna pe termen scurt, însă Creatorul Lumii ne vrea doar binele şi are o altă viziune asupra vieţii noastre. Dar, vreau sa vă spun, fiţi atenţi cum trăiţi, şi dacă aveţi viaţă în voi este doar mila şi îndelunga bunătate a lui Dumnezeu. Nu vă bateşi joc de viaţa voastră ! Nu ai făcut nimic ca să o meriţi ! Ea este un dar, şi poartă-te respectiv, ca şi cu un dar.

Reclame

Entry filed under: Social.

Căpriana, locul unde cresc sportivi cu caracter Unii medicii incurajează avortul

4 comentarii Add your own

 • 1. Felicia Djugostran  |  Februarie 26, 2008 la 5:54 pm

  Este un mesaj cu adevarat puternic, cu atit mai mult cu cit l-am vazut si il vedem aplicat in viata familiei voastre. Impreauna cu familia mea ne rugam ca Dzeu sa va intareasca in aceste momente de incercare. Va multumesc personal ca sunteti exemplu pentru mine in toate privintele!

 • 2. Erik Brewer  |  Februarie 26, 2008 la 7:54 pm

  simtim impreuna cu voi. Ne doar si noua sufletul. Va iubim foarte mult si ne rugam in continuare pentru voi. Domnul sa va binecuvanteze. Sa stiti ca jumatatea Statelor Unite se roaga pentru voi.

 • 3. Doina Bejenaru  |  Februarie 27, 2008 la 1:39 pm

  Tot ce avem în viaţa noastră este un dar nemeritat, cu atât mai mult viaţa. Atât cât suntem bine şi sănătoşi nu preţuim la justa valoare unele lucruri, însă atunci când pierdem ceva înţelegem cât de scump a fost şi cât trebuia să-l preţuim. Dar Dumnezeu ne învaţă cum să preţuim ceea ce El ne dăruieşte şi este frumos că puteţi să acceptaţi voia Lui şi înţelegeţi că totul este spre binele vostru. Nu îmi venea să cred când am aflat dar prin acest articol am descoperit un curaj şi o integritate în familia voastră care o au puţini creştini. Mulţumesc Domnului că a îngăduit să cunosc aşa oameni deosebiţi ca voi.

 • 4. Radu Blendarencu  |  Februarie 28, 2008 la 11:58 am

  Multumesc de apreciere Doinito

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2008
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 203,211 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: