Unitatea aduce victorii

martie 29, 2008 at 1:43 pm 2 comentarii

Astăzi pe terenurile de fotbal ale taberei din comuna Horjeşti raionul Hînceşti, a avut loc un interesant turneu de fotbal.  Acesta a fost organizat de un grup de susţinători ai modului activ de viaţă, iar scopul principal a fost de a promova unitatea între confesiuni.  Au participat 11 echipe din diferite oraşe şi comune. Din start preotul bisericii din Cărpineni a motivat participanţii să alerge în viaţă cu un scop bine definit. Fiind spune aceastea a început competiţia la fotbal. Eu am venit împreună cu echipa Ţintaşii din comuna Lăpuşna. Am tras la sorţ şi toate echipele au fost repartizate în două grupe cite 5 echipe. Primele două din fiecare grupă se calificau pentru semifinale. Zinerii jucători de la Lăpuşna au învins în toate meciurile din grupă, păstrînd propria-i poartă întactă. Ne-am calificat în semifinale unde am jucat cu echipa din comuna Pervomaiskoe. După un meci intens victoria a fost adjudecată de jucătorii din Lăpuşna. În cealaltă semifinală s-au întîlnit echipele din Hinceşti şi Basarabeasca. Jucătorii de la sud s-au impus la limită, şi prin urmarea finala s-a disputat între Lăpuşna şi Basarabeasca. Meciul a fost unul foarte interesant care a captivat atenţia tuturor spectatorilor. Cînd mai era doar un minut de joc, jucătorul celor de la Lăpuşna, Andrei Drăgan, a marcat dintr-o lovitură liberă unicul gol al meciului, şi pentru prima dată echipa din comuna Lăpuşna se impune la acest turneu. Vreau sa remarc comportamentul frumos şi matur al tinerilor „Ţintaşilor”. Acest lucru a fost sesizat şi de toţi participanţii. Acest lucru ne-a bucurat căci noi ştim, datorită cui putem avea un caracter frumos. O dată pe săptămînă împreună cu întreaga echipă facem studiul biblic după metoda inductivă, ceia ce ne ajută foarte mult să creştem mai uniţi şi să ne simţim într-adevăr o echipă. Pentru că mai presus de toate este Dumnezeu, şi băieţii la final au adus laude lui Dumnezeu pentru acest succes. Chiar dacă e mic, dar pentru ei este un succes.  iar următoarea provocare pentru noi este participarea la Cupa Liceilor la Fotbal unde participăm în premieră. Vă vom ţine la curent

Reclame

Entry filed under: Sport.

Este televiziunea imparţială ? Din „Manualul de Jurnalism”- Interviul

2 comentarii Add your own

  • 1. alex  |  martie 29, 2008 la 2:10 pm

    Cand aud ”biruinta”. Ma gandesc automat la comunism- eu cred ca se putea alege un alt cuvant. Spre exemplul, succese, victorii.

  • 2. Radu Blendarencu  |  martie 31, 2008 la 8:09 am

    In fine nu conteaza atit cuvintul cit ceia ce sa reusit. Dar sunt de acord suna mai frumos cuvintele care le-ai amintit tu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

martie 2008
L M M J V S D
« feb.   apr. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,894 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: