Opt săptămîni de război dintre PPCD şi PLDM

Aprilie 17, 2008 at 6:51 pm 1 comentariu

A recunoscut-o chiar Iurie Roşca în şedinţa de azi din Parlament, unde de la tribuna acestuia a adus dovezi de „practicile imorale în politică” ale liderului PLDM Vlad Filat. Ceia ce a fost diferit de această data. e poziţia luată de alte fracţiuni parlamentare vis a vis de această situaţie de loc plăcută din parlament. Este vorba de Partidul Naţional Liberal şi Alianţa Moldova Noastră, care au chemat la reconciliere părţile implicate în conflict. Iurie Roşca a venit ca de obicei cu dovezi elocvente. Şi de data aceasta ţinta prefereată a  lui Roşca a fost imobilul de pe bulevardul Ştefan cel Mare, şi achiziţionarea unor automobile de marca „Dacia” pentru organizaţiile teritoriale ale Partidului Liberal din Moldova. S-a creat un conflict care nu ajută pe nimeni. Iurie Roşca foloseşte toată experienţa pentru a lichida PLDM-ul , sau cel puţin pentru a-l intimida. Filat contraatacă, însă nu aşa de hotărît precum adversarul său politic. Tot acest scandal este în defavoarea ambilor părţi. Nu mai este nevoie să repet că pentru opinia publică este un spectacol jalnic. În parlament după ceia ce vedem la ştiri, deputaţii deja se amuză pe seama acestui conflict. Iar pe site-urile unde apar ştiri referitor la acest război, opiniile simpantizanţilor sunt de acidice şi critice. Este loc de înjurături la persoane şi fiecare încearcă să îşi dovedească  curăţenia politică. Interesant exemplu de democraţie oferit de liderii acestor partide şi de simpantizanţii lor.  În ţară e nevoie mai mult ca oricînd de o bună înţelegere, iată ce spune un proverb biblic „oriunde se munceşte este şi cîştig, dar unde numai se vorbeşte este lipsă”. De ceartă ţi zîzanie ne-am săturat. Vrem o schimbare la faţă a tot ce înseamnă cultură politică în Moldova. Poate 2009 să fie începutul?

Reclame

Entry filed under: Politic.

Crimă nepedepsită- avortul Ce este fericirea?

1 comentariu Add your own

 • 1. cezars  |  Aprilie 17, 2008 la 7:56 pm

  Radu, chiar daca va fi in defavoarea imaginii, dar uneori trebuie sa existe un chirurg care sa amputeze partea bolnava a organismului pentru a nu provoca moartea lui. Desigur este dureros, de castigat pana la urma are Republica Moldova si cetatenii sai. Pentru ca ceea ce se intimpla este nemaivazut in lumea intreaga, sa adere filiale intregi, echipe de consilieri s.a.m.d. PPCD si-a asumat acest risc , chiar daca acum AMN incearca sa para mai catolic decat Papa, pina eri tipau si ei de coalitia Ros-oranj. Ia ziarul lor de 2 zile in urma.
  Pur si simplu cineva pe care eu stiu cine-s fac acum jocul de sah al politicii aici, si s-au inteles despre o larga coalitie a aripei liberale. Cineva poate incearca sa provoace un nou 4 aprilie, poate doar candidatul sa fie schimbat. Jocul este foarte murdar insa mereu exista si cate o buturuga mica…
  Doamne ajuta.
  Cezar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Aprilie 2008
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 203,211 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: