Cred că e timpul de a readuce „pedeapsa cu moartea”!

Aprilie 21, 2008 at 6:48 pm 5 comentarii

Deja nu este seara, sa nu se vorbeasca despre omoruri. De data aceasta, este vorba de trei omoruri în doar două zile. Ce vă spun aceste cifre? Ajungem zile cînd te vei teme să mergi pe stradă, să laşi copiii să se joace afară, să vină singuri de la şcoală ş.a.m.d. E îngrozitor, cît de mult se strică lumea, ajunge din rău în mai rău, şi asta se întîmplă numai pentru că oameni nu mai ştiu de frică, nici de autorităţi, nici de Dumnezeu. În aceste cazuri de omor au fost implicaţi trei persoane, dintre care doi fraţi, unul este minor de 17 ani şi altul de 20 ani. Dacă aceştia se vor găsi vinovaţi, vor petrece restul vieţii după gratii, aşa a afirmat comisariatul de politie a acelei comunităţi. Cred că este prea puţin, să omori trei persoane la rînd, într-un timp aşa de scurt ar trebui să fie pedepsiţi cu moartea. Nu ştiu exact familiile victemelor, dar mă gîndesc că au rămas copii fără părinţi, soţie fără soţ, şi invers.

Legea din Republica Moldova este prea blinda, şi chiar nedreaptă, şi nu se gîndeşte deloc la victime. Ajunge de a ascunde infractorii sub masca Drepturilor Omului, pentru că decînd în Moldova a fost abolită pedeapsa cu moartea, cazurile de omor au crescut foarte mult. Criminalitatea înfloreşte, şi foarte mulţi au de suferit în urma la aceasta.

Cred că trebuie de sensibilizat Aparatul Parlamentului, care este responsabil de adoptarea şi implimentarea legilor din Republica Moldova. Putem contribui mult la aceasta, prin scrisori, adresate Preşedintelui Parlamentului. Eu voi scrie chiar în această seară, şi o voi trimite atît prin email, cît şi prin poştă. Haideţi să salvăm ţara noastră! Şi să nu stăm indiferenţi de aproapele nostru!

La Deuteronom 19:11-13 este scris: „Dar dacă un om fuge în una din aceste cetăţi, dupăce a întins laţuri aproapelui său din vrăjmăşie împotriva lui, după ce s-a aruncat asupra lui şi l-a lovit aşa încît i-a pricinuit moartea, bătrînii din cetatea lui să trimată să-l prindă şi să-l dea în mînile răzbunătorului sîngelui, ca să moară. Să n-ai milă de el, şi să ştergi din Israel sîngele celui nevinovat, ca să fii fericit.”

Domnul să ne ajute la aceasta!

 

Anunțuri

Entry filed under: Social.

Paşte Fericit! Lipsa de credincioşie în politică

5 comentarii Add your own

 • 1. anonim  |  Aprilie 25, 2008 la 6:56 am

  Este o utopie ceea ce propuneti. Adica sa coborati la nivelul aluia care a ucis, prin al ucide. Ma tot mir cum de tine acest pamant asa oameni!

 • 2. Radu Blendarencu  |  Aprilie 25, 2008 la 7:02 am

  Anonim, nu este nici pe departe o utopie. Imagineaza-ti ca este ucis unul din cei dragi tie. Doamne fereste sa se intimple asa. Cum vei reactiona? Te ve multumi sa fie doar inchis. Si apoi eliberat. Adica viata celui care a fost ucis nu conteaza de loc? tu tii la viata ta, nu ai vrea ca nimeni sa ti-o ia asa de usor. Daca este asa cum spui tu , mii de oameni ucisi fara nicio vina nu mai au nici un pret? Uite asa Dumnezeu tine mai mult ca oricine la viata omului.
  Dar pina la urma este parerea ta, si pamintul inca ma mai tine,stai linistit (a)

 • 3. anonimare  |  Aprilie 26, 2008 la 10:08 pm

  Pina la urma cred ca nu noi trebuie sa judecam oamenii…Mai este un exemplu in Luca 9:51-56. Nu crezi ca prin pedeaspsa cu moartea ii iei sansa de a putea fi mintuit?

 • 4. anonimare  |  Aprilie 27, 2008 la 11:02 am

  Mai este data cea mai mare porunca: Sa iubesti pe aproapele tau mai mult ca pe tine insuti. Isus a iubit si a murit pentru toti, indiferent de ce a facut, chiar si pe cei care l-au rastignit i-a iertat, pe linga toate s-a si rugat pentru ei cind era in cel mai mare chin… El a dat viata si tot El trebuie sa o ia.

 • 5. Radu Blendarencu  |  Aprilie 29, 2008 la 10:29 am

  Draga Anonimare
  Am impresia ca te contrazici. Ai spus adevarat doar Isus da viata si doar El o ea. De aceia El este impotriva celor care ucid. Pentru ca in afara de El nimeni nu are dreptul sa ne ea viata.

  Mintuit inseamna a fi salvat prin credinta in DOmnul Isus.
  Hristos a murit pentru fiecare de pe acest pamint, insa fiecare trebuie sa plateasca pretul faptelor lor. Chiar si acei care au luat viata cuiva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Aprilie 2008
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 203,084 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: