În Moldova Lenin încă este viu

aprilie 29, 2008 at 6:23 am Lasă un comentariu

Nici nu încăpea îndoiala că partidul de guvernămînt va sărbători pompos naşterea idolului tuturor comuniştilor, Vladimir Ilici Lenin. Cu toţi am fost martori cum a fost elogiat  Lenin de moldovenii comunişti. Nici o altă personalitate remarcantă a neamului nostru nu se bucură de popularitatea acestui om total străin poporului nostru. Însă adevărul este că în Moldova Lenin este încă viu. Dacă veţi face o călătorie de la nord pînă la sudul Moldovei, vă veţi convinge de acest lucru. În oraşele din Moldova monumentele acestuia sunt la locuri de cinste, adică în centru acestora. Este trist, ceia ce se întîmplă. Lenin nu are nici cea mai  mică tangenţă cu neamul nostru. S-ar mai fi gîndit el, că după moarte, va fi atît de elogiat într-o ţară pe care nici măcar nu a vizitat-o, într-o ţară despre care nu ştia prea multe? Prea mare onoare pentru el ca străzi întregi din ţară să îi poarte numele. De la Otaci şi pîna la Comrat, sau Taraclia, numele lui este acociat cu principalele străzi. Este ştiut foarte mult modul de viaţa al acestui revoluţionar rus. De fapt unul nu prea ortodox, o religie atît  de renegată de Vladimir Lenin. Ba mai mult, mii de preoţi şi biserici întregi au fost şterse de pe faţa pămîntului din cauza lui Ulianov (Lenin). Oare aşa de mult a fost implantată ideia leninista de nu ne putem scutura de ea. Moldova are mulţi oameni de calitate ale căror nume trebuiesc mereu aduse aminte.

Şi aş veni cu o sugestie. În fiecare localitate din ţară sunt oameni care s-au remarat prin fapte notorii, dar care nu îşi găsesc locul de cinste bine meritat. Ar fi moral ca anume străzile din localităţile respective să le poarte numele. Astfel vom avea şi noi entitatea noastră, una la care  tot fac aluzii guvernanţii.

  O ţară va prospera atunci cînd îşi vor promova valorile lor frumoase, dar nu va încerca să implimenteze valorile şi ideile unui om care nu are de a face nimic cu neamul şi credinţa noastră.

  Actuala conducere a ţării deseori dă dovadă de instabilitate morală. Infectaţi de ideile leniniste declară că Mîntuitorul acestei lumi, Isus est primul comunist, ca apoi să fie elogiaţi de preoţi în biserici, şi nu în ultimul timp cu multă amploare să sărbătorească fastuos naşterea lui V. Lenin. Este de-a dreptul alarmant să îi auzi pe unii copii că vor să trăiască precum a facut-o fostul revoluţionar rus. Sărmanii copii vor creşte şi vor vedea ce viaţă a dus unul din cei mai mari tirani ai omenirii care  a luptat cu sălbăticie împotriva lui Dumnezeu.  Iar despre oamenii care au stat tare pentru integritatea neamului nostru nu se prea vorbeşte. Vorba proverbului biblic „neprihănirea(curăţenia) înalţă un popor, dar păcatul este ruşinea popoarelor”.  Închinîndu-te lui Lenin într-o zi, iar în alta te prezenţi mare creştin nu se leagă. Căci tot Biblia spune că „Nimeni nu poate sluji la doi stăpîni.caci s-au va urî pe unul şi va iubi pe celălalt, sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt. Nu puteţi sluji şi lui Dumnezeu şi lui Mamona (zeul banilor)” (Matei 6:24)

 

 

Reclame

Entry filed under: Politic.

Lipsa de credincioşie în politică Un poliţist corect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

aprilie 2008
L M M J V S D
« mart.   mai »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,892 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: