Marş pentru apărarea Familiei!

Mai 11, 2008 at 4:31 pm Lasă un comentariu

Astăzi, 11 mai, la orele 10:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, s-a desfăşurat Marşul Familiei, unde au participat cetăţenii Republicii Moldova, şi mulţi reprezentanţi ai diferitor ONG-uri, care au ieşit să-şi apere valorile moral-spirituale arătîndu-şi indignarea faţă de imoralitatea impusă, şi în special, faţă de acţiunile amorale ale organizaţiei „Gender-Doc-M”.
La acest marş am luat parte şi eu împreună cu soţul meu. Vreau să vă spun că evenimentul de astăzi ne-a dat o speranţă şi mult curaj înainte, deoarece, cu adevărat a fost sensibilizată populaţia Republicii Moldova, privind imoralitatea impusă de organizaţia „Gender-Doc-M”. În timp ce eram în piaţă, s-a apropiat de mine două bătrînele, care veneau de la biserica. Ele nu înţelegeau ce se întîmplă, dar au venit pentru că au fost trimise de preotul de la biserică. Ceea ce mi-au spus, a fost şocant, pentru că unul din nepoţi de-ale bunicuţelor, este homosexual. Ea ne încuraja să o ţinem tot aşa, şi să nu permitem cu nici un caz răspîndirea imoralităţii. Eu zic că ne-a reuşit să sensibilizăm populaţia, deoarece erau foarte muţi oameni în vîrstă, şi tineri care au ieşit să apere valorile frumoase ale ţării noastre.

Preotul Vasile Filat chiar de la început a avut un discurs unde a prezentat motivele sale, pentru care a ieşit la Marşul Familiei. Bineînţeles, că aşa evenimente nu se petrec fără presă, aşa că vom urmări cu toţii ştirile de seară.

Organizaţia „Gender-Doc-M” în pofida faptului că Primăria municipiului Chişinău le-a interzis desfăşurarea pryde-lui, ei totuşi au ieşit în faţa bibliotecii Naţionale, dar nu le-a reuşit absolut nimic. Acolo s-au adunat foarte mulţi combatanţi de la războiul din Transnistria, care nu le-au permis nici măcar să iasă din autobus. Tot ei au cerut homosexualilor să arunce toate materialele pregătite pentru acest pryde, care au fost distruse cu picioarele de către combatanţi.

La încheierea marşului, dl Vasile Filat, a dat citire unui document, prin care se cerea scoaterea organizaţiei „Gender-Doc-M” în afara legii, şi anularea legii nondiscriminare, la care au particit şi homosexualii. Acest document a fost semnat de toţi cei prezenţi la Marşul Familiei. Pentru a afla cum a decurs marşul familiei, şi pentru a vedea mai multe poze, apăsaţi aici.

Anunțuri

Entry filed under: Social.

O nuntă „deosebită” Lupta la nivel de convingere , societatea civilă contra homosexualilor continuă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Mai 2008
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 203,086 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: