Cînd emiţi o lege, gîndeşte-te la poporul tău !!

iulie 12, 2008 at 11:26 am Lasă un comentariu

Chiar dacă nu e mediatizată din plin „Legea pentru prevenirea şi Combaterea Descriminării” poate produce efecte negative pentru întreaga populaţie dintre Nistru şi Prut. Titlu legii e nevinovat şi chiar benefic, însă chiar primul articol al legii pune mare semne de întrebare. Şi anume sintagma de „orientare sexuală”. Nu cred că Moldova se vrea înscrisă în lista ţărilor cu legi ciudate ce ţine de sexualitate. Majoritatea cunoaştem că acest subiect este unul intim, şi în mare parte se discută doar în cadrul familiei, însă cum imoralitatea metodic se infiltrează în toate structurile societăţii, tema sexualităţii nu mai este un tabu pentru nimeni. În multe ţări ale lumii viaţa intimă a cetăţenilor este reglementată de legi care de care mai ciudate, şi cu un efect distrugător asupta societăţii. Ca să vă dau un exemplu, în Liban este permisă zoofilia, în oraşul englez Liverpool, vînzătorele de peşti tropicali au dreptul să vîndă dezbrăcate , iar în Hong Kong femeile înşelate au voie să îşi ucidă bărbaţii infideli. Aceste legi nu fac decît să încurajeze vădit promovarea imoralităţii, care distruge naţiunile respective.

Apoi la fel nu cred că Moldova doreşte să se înscrie în lista ţărilor care au acceptat termenul de „orientare sexuală”, un termen care oferă largi privilegii homosexualilor. Iar aceştia din urmă participă direct la elaborarea legilor care le apăra interesele lor imorale. Şi ca rezultat avem recentul raport al Uniunii Europene, care a anunţat că instituţia familiei este în prag de distrugere. Dar ca să nu mergem mai departe, un studiu realizat în republică de IDIS „Viitorul ” demonstrează că 25 % din cei chestionaţi aleg să trăiască în concubinaj, iar 10% califică căsătoria ca ceva demodat. Trăirea în concubinaj aduce urmări tragice. Un alt studiu al unei publicaţii britanice, arată că femeile care trăiesc în concubinaj întîmpină un risc de trei ori mai mare de a se sinucide decît cele care sunt căsătorite. Sunt cifre şi date care, încă o dată demonstrează că un astfel de termen nu trebuie inclus în acest proiect de lege. Statul are menirea de a adopta legi care să încurajeze familia, şi să o promoveze ca şi o valoare. Iar cînd emiţi o lege te gîndeşti nemijlocit la interesul întregii ţări. Deoarece în fiecare ţară predomină principiul majorităţii, or in Moldova, majoritatea trebuie de întrebat dacă doreşte ca homosexualii să participe la elaborarea manualelor didactice, dacă aceşti oameni au dreptul să organizeze parade de „informarea” a sexualităţii lor? O conducere înţeleaptă va emite legi bazîndu-se pe realitate. Iar la capitolul moralităţii, ţara noastră din cauza globalizării denigrează pe zi ce trece, vorba unui jurnalist, Moldova a devenit un orfelinat cu părinţi peste hotare, şi familii distruse.

Apoi am ferma convingere bunăstarea unei ţări începe de la educaţia spirituală a naţiunii. Atunci cînd fiecare lider al unui cult din ţară, al unui partid politic va cauta răspuns şi soluţii pe paginile Bibliei, va avea de cîştigat o ţară întreagă.

Reclame

Entry filed under: Politic, Social.

Prima tabără de computere organizată de şcoala de computere „ScripTehInfo”! Un model de a zidi relaţii durabile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

iulie 2008
L M M J V S D
« iun.   aug. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,910 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: