Cum să mă căsătoresc cu un musulman ?

iulie 15, 2008 at 8:21 pm 6 comentarii

Asta este o întrebare frecventa pe care o adresează unele vizitatoare ale acestui blog. Fiecare are dreptul să se căsătorească cu cine vrea. Este un drept la care nimeni nu poate atenta, mai ales dacă aşa hotărăşte. Dumnezeu este acela care respectă alegerile fiecărui om în parte. Însă o dată pentru fiecare alegere va trebuie să plăteşti un preţ. Acum, dacă vrei să te căsătoreşti cu un musulman, gîndeşte-te bine în cine crede el. Sigur în Profetul Mohamed, care la capitolul familie nici pe departe nu a fost un etalon. Ci dimpotrivă, a avut 9 femeii, şi nici de cum nu şi-a putu stăpîni dorinţele sexuale pentru o singură femeie care să fie soţia lui. Ba mai mult, Mohamed la vîrsta de 53 de ani s-a căsătorit cu un copil, o fetiţă de doar 9 ani, şi doar pentru că a visat astfel. Biblia însă spune clar „bea apă din fîntîna ta, şi din izvoarele puţului tău. Ce vrei să ţi se verse izvoarele afară şi să îţi curgă rîurile pe pieţile de obşte? Lăsă-le să fie doar pentru tine, şi bucură-te de nevasta tinereţii tale” (Proverebe 5:15). Aici se vorbeşte de despre relaţiile sexuale doar cu soţia ta. Nu cred că doreşti să fie împărţită cu alte încă trei femeii. Ai dori să ai un bărbat care să aibă grijă doar de tine, doar pe tine să te iubească şi doar ţie să îţi fie fidel. Este adevărat că unii musulmani se poarte foarte frumos cu fetele, şi le acordă o atenţie „deosebită”, ceia ce nu pot face ceilalţi băieţi. Cunosc un caz, cînd o cunoscută de a mea, trăieşte în concubinaj cu un musulman, şi care o chinui zilnic să treacă la islam. Ea zice că îl iubeşte şi că într-o zi va fi nevoită să facă acest pas, ca apoi să fie sclava sexuală a acestuia. Nu toţi musulmanii sunt la fel, însă în mod normal pentru ei, doresc ca viitoarele lor soţii de alte religii să treacă la islam. Dar înainte de a te căsători cu un musulman, vreau sa te rog să citeşti ce spune Biblia despre căsătorie şi ce spune Coranul. Fă acest efort. Biblia numeşte curvia păcat indiferent cine îl practică, pe cînd pentru un musulman curvie este doar pentru soţie, iar pentru soţ nici într-un caz. O căsătorie este un legămînt pentru toată viaţa, aşa că înainte de a face acest pas, gîndeşte-te foarte bine.

Reclame

Entry filed under: Islam. Tags: , .

Un model de a zidi relaţii durabile Trei sute de euro costă viaţa unui om

6 comentarii Add your own

 • 1. cris  |  august 19, 2008 la 6:37 am

  as dori sa precizez..12 sotii a avut domnul mohammed plus sclavele prinse in razboi pe care le viola impreuna cu prietenii sai.wow cata moralitate se afla in acest om..
  mai devreme sau mai tarziu,ea va trece la islam pentru ca romancele sunt pacalite foarte usor de acesti domni parsivi.iar apoi ele uita de unde au plecat si spun ca islamul este adevarul si cum putem noi sa credem ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu.

 • 2. muslima  |  septembrie 25, 2009 la 7:22 pm

  Nu va e rusine. Oameni educati va numiti… Halal de voi…. Stiti numai sa aruncati cu noroi in islam. Hai daca sunteti asa de destepti, veniti la o discutie deschisa la moskee. Sunteti invitati. Bvd. Gagarina 13.

 • 3. Radu Blendarencu  |  septembrie 25, 2009 la 7:47 pm

  Draga Muslima, nu imi este rusine de loc. Eu doar spun adevarul care este DOmnul Isus Hristos. Tot ce este fara Dumnezeu sau fara Isus Hristos, cu tot respectul este minciuna si erezie.
  Dar unde se afla strada Gagarina 13?

 • 4. muslima  |  septembrie 26, 2009 la 7:08 pm

  Se afla linga gara feroviara.

  „”Eu doar spun adevarul care este DOmnul Isus Hristos. Tot ce este fara Dumnezeu sau fara Isus Hristos””

  Si pina la urma, Domnul Isus Hristos sau Dumnezeu… ca nu inteleg… cine totusi este Dumnezeu adevarat si vesnic?

 • 5. Radu Blendarencu  |  septembrie 26, 2009 la 7:59 pm

  Domnul Isus si DUmnezeu sunt una, asa spune Biblia.
  Si Biblia spune ca „adevarat, adevarat va spun , ca cine asculta cuvintele Mele, si crede in Cel ce M-a trimis, are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata” Ioan 5:24

 • 6. muslima  |  septembrie 27, 2009 la 2:44 pm

  „”ca cine asculta cuvintele Mele, si crede in Cel ce M-a trimis””

  Vedeti, chiar si Isus spune ca „cine crede in Cel ce m-a trimis”, adica cine crede in Dumnezeu. De aici reiese ca Isus si Dumnezeu nu sunt una, sunt doua, pentru ca Isus zice „cine asculta cuvintele Mele, si crede in Cel ce M-a trimis”, adica a fost trimis de cineva. Va contraziceti singur pe dmv???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

iulie 2008
L M M J V S D
« iun.   aug. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 204,910 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: