Apatia clasei politice faţă de imoralitatea impusă

iulie 21, 2008 at 9:50 am Lasă un comentariu

Analizînd evoluţia fiecărui partid antrenat în cursa electorală se crează impresia că preocuparea majoră a acestora sunt programele şi discuţiile interminabile, iar problemele cu adevărat stringente pentru Moldova sunt date la o parte. Partidele politice lasă la o parte problema demografică tragică în care ne aflăm, nu mai pu preţ pe familie, şi apoi aceleaşi partide politice se feresc să ia o atitudine fermă în problema imoralităţii impuse unele organizaţii cu bani. Fiecare lider politic ne alină cu promisiuni că ei sunt soluţia pentru ieşirea din criză, iar cînd le spui să păzească instituţia familiei de imoralitate, aceştia se tem. Partidele devin curajoase numai cursa electorală cînd este vorba de promisiuni. Cineva afirma că „dacă vrei să fii un om deosebit , trebuie să îţi faci din cuvînt o a doua religie şi să ţii la ele ca la onoarea ta”. Cîte partide pot spune că şi-au ţinut cuvîntul dat, sau cel puţi au venit cu un raport la activitatea lor.

Nu înţeleg apatia de care dau dovadă politicienii noştri în problema imoralităţii impuse. Majoritatea din cei ce ne guvernează au copii, şi nu cred că ar dori ca unul din copii să fie victima imoralităţii. Nu doresc ca, copii lor să fie unul dintre cei infectaţi cu SIDA, nu doresc ca copii lor să aibă familii divorţate, cum nu doresc ca unul din ei să devină gay sau lesby ? Însă cu părere de rău acest lucru se poate întîmpla dacă nu iau o atitudine în acest sens. Mai mult ca oricînd este atacată familia ca şi valoare. Chiar în una din şedinţele „Consiliului pentru apărarea familiei şi moralităţii”, preotul Vasile Ciobanu de la Biserica „Sfîntul Nicolae” din Costeşti a afirmat că „tăcerea sau indiferenţa este trădare de Dumnezeu”. La recenta şedinţa de la Ministerul Justiţiei (MJ), unde s-a discutat despre controversata „Legea pentru prevenirea şi combaterea descriminării”, era evident că se promovează o politică în favoarea imoralilor. Tocmai oamenii de la acel minister care sunt puşi să ne protejeze de imoralitate, pe ascuns favorizează faptele imoralilor. Tot mai mult se crează impresia că în Moldova prevalează legile europene în detrimentul celor din Moldova. Şi dacă vrei să fii în „rînd ” cu Europa trebuie să fi ca ei, şi să susţii tot ce este gay, iar Moldova va fi condusă de legile internaţionale făcute de adepţi ai mişcărilor gay, şi care le favorizează orice acitivitate.

Poate este ceasul ca partidele politice din ţară să ia o atitudine fermă, şi să ne unim cu toţi pentru a apăra familia. Ne-am săturat cu toţi de programe populiste şi de certuri pîna la infinit.(vezi ce se întîmplă în primăria Chişinăului). Homosexualii nu se ceartă, ei sunt uniţi şi folosesc banii pentru a întoarce minciuna în adevăr, iar cei care deţin adevărul se tem. Şi să nu uităm că indiferenţa loveşte în primul rînd aliaţiolo săi, iar de aceştia sunt destui. Politicienii sunt pentru a face dreptate, iar proverbul biblic spune că ”a face dreptate şi judecată este mai plăcut Domnului decît jertfele” (Proverbe 21:3)

Reclame

Entry filed under: Social.

Belorusia spune nu „vrăjitorilor” şi „ghicitorilor” Mai mult decît o vizită la medic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

iulie 2008
L M M J V S D
« iun.   aug. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,910 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: