Pedofilia este mai frecventă în rândul homosexualilor

noiembrie 21, 2008 at 6:27 am Lasă un comentariu

Potrivit unui studiu, dacă pornim de la procentul reprezentat în cadrul populatiei generale, molestarea minorilor si pedofilia sunt mult mai frecvente în rândul homosexualilor decât în rândul heterosexualilor. „Un număr mare de dovezi sustin opinia că homosexualitatea reprezintă o deviatie sexuală deseori însotită de tulburări care au consecinte nefaste asupra societătii noastre”, afirmă Steve Baldwin în „Child Molestation and the Homosexual Movement” publicată de Regent University Law Review. Baldwin este director executiv în cadrul Consiliului pentru Politici Nationale din Washington. „Este dificil să vorbesti despre partea sordidă a homosexualitătii fără a părea dur”, scrie Baldwin. „Totusi, este vremea să recunoastem că comportamentul homosexual amenintă temelia civilizatiei noastre – familia nucleară.” Desi homosexualii si o parte din mass media resping aceste acuzatii, Baldwin – care a prezidat Comisia Educatională a statului California, în cadrul căreia s-a opus planurilor homosexualilor cu privire la îndoctrinarea copiilor din scolile publice – afirmă în raportul său că eforturile activistilor homosexuali „de a ajunge la copii, atât pentru plăcerile lor sexuale, cât si pentru racolarea în miscarea homosexualilor” constituie „un atac evident la adresa familiei”.

Studiul lui Baldwin este sustinut de o analiză efectuată de dr. Judith Reisman, presedinte al Institute for Media Education si autoare a multor cărti despre miturile sexuale, inclusiv „Kinsey, Crimes & Consequences”. În lucrarea ei, scrisă tot pentru Regent University Law Review, Reisman îl citează pe psihologul Eugene Abel, care a constatat că homosexualii „molestează sexual băieti mici cu o incidentă de cel putin cinci ori mai mare decât molestarea fetelor”.

Abel a constatat si că agresorii neîncarcerati „au recunoscut între 23,4 si 281,7 acte per agresor la adresa unor persoane de acelasi sex”. „Incidenta agresiunilor sexuale la adresa copiilor comise de homosexuali, comparativ cu cele comise de heterosexuali, este socantă”, declară Reisman, care a fost cercetător principal în cadrul unui studiu comandat de Departamentul de Justitie în problema pornografiei si violentei infantile. „Datele lui Abel, referitoare la 150,2 băieti abuzati per agresor homosexual reprezintă ceva mult mai mare decât o rată a violurilor heterosexuale de 19,8 fete.” Jay Heavener, purtător de cuvânt al asociatiei de homosexuali PFLAG (Parents, Families and Friends of Lesbians and Gays), este de părere că datele federale resping ideea că homosexualii agresează mai multi copii decât heterosexualii. „Potrivit datelor furnizate de Biroul Federal de Investigatii (FBI), această afirmatie este falsă. Comunitatea homosexualilor si lesbienelor pune la îndoială acele studii dubioase.”

În termeni statistici, acest lucru este adevărat. Dar, raportat la numărul de copii abuzati de către un agresor, abuzurile homosexuale sunt mult mai numeroase; studiile arată că băietii reprezintă tinta cea mai preferată. Baldwin afirmă că dovezile pe care le-a studiat contrazic ideea că molestarea minorilor este mai frecventă în rândul heterosexualilor. Atât el, cât si Reisman, au constatat că presa vorbeste mult mai putin despre abuzurile homosexuale la adresa minorilor.

„Asociatia Americană a Jurnalistilor Homosexuali si Lesbiene s-a lăudat recent că, desi homosexualii reprezintă mai putin de doi la sută din populatie, trei sferturi dintre cei care decid ce apare pe prima pagină a ziarului New York Times sunt homosexuali”, scrie Reisman.Acest aspect este important în special dacă ne gândim la scandalurile legate de abuzuri la adresa unor minori în cadrul Bisericii Romano-Catolice din Statele Unite.

Un studiu realizat de WorldNetDaily asupra articolelor de presă arată că rareori presa a descris acele abuzuri sexuale ale unor preoti ca „activitate homosexuală” – desi în cele mai grave cazuri a fost vorba de activitate sexuală între persoane de acelasi sex – iar Vaticanul este realmente îngrijorat de cresterea numărului de homosexuali din seminariile romano-catolice din întreaga lume.

Publicatiile homosexualilor promovează relatiile sexuale cu copii

Baldwin afirmă că studiul său nu numai că „confirmă faptul că homosexualii molestează copii cu o incidentă mult mai mare decât heterosexualii”, dar si faptul că „publicatiile homosexualilor promovează frecvent sexul cu copii”.

„Comitetul editorial al revistei pentru pedofili Paidika este dominat de unii cercetători homosexuali cunoscuti, cum este profesorul John DeCecco de la San Francisco State University, care este totodată si editorul publicatiei Journal of Homosexuality„, scrie Baldwin.

În cadrul studiului său, el a constatat următoarele:

  • Journal of Homosexuality a publicat o editie specială dublă intitulată „Male Intergenerational Intimacy” (Intimitatea între generatii de bărbati), care continea numeroase articole dedicate relatiilor sexuale dintre bărbati si băieti. Într-un articol se afirma că părintii ar trebui să-l privească pe pedofil care le iubeste fiul „nu ca pe un rival sau concurent, sau ca pe unul care le răpeste proprietatea, ci ca pe un partener în cresterea băiatului, un om care trebuie bine primit în casa lor”.

  • În 1995, revista pentru homosexuali Guide declara: „Putem fi mândri că miscarea homosexualilor a constituit un cămin pentru acele putine voci care au avut curajul să afirme răspicat că copiii sunt persoane sexuale… care au dreptul la expresii sexuale cu oricine vor ei”. În acelasi articol se mai afirma că „în loc să ne temem că ni se spune pedofili, trebuie să proclamăm că sexul este bun, inclusiv sexualitatea copiilor… Trebuie să-o facem pentru binele copiilor.”

  • Larry Kramer, fondatorul asociatiei ACT-UP (un grup de activisti homosexuali) scrie în cartea lui, „Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist”: „În acele cazuri în care copiii au relatii sexuale cu parteneri de acelasi sex mai în vârstă, fie ei profesori sau altceva, cred că foarte des copilul doreste acea relatie sau probabil chiar o solicită.”

  • Într-un studiu asupra reclamelor apărute în revista pentru homosexuali The Advocate, Reisman a găsit anunturi privind comercializarea unei păpusi gonflabile reprezentând un băiat, „disponibil în trei pozitii provocatoare”. De asemenea, Reisman a constatat că fiecare număr al revistei continea în medie paisprezece fotografii erotice cu băieti.

  • Ziarele si revistele pentru homosexuali contin în mod constant reclame turistice legate de tări în care prostitutia infantilă este în floare, cum ar fi Birmania, Sri Lanka si Thailanda.

Homosexualitatea este „orientată către tineret”?

„Cercetările asupra stilului de viată homosexual confirmă că aceasta este o minoritate orientată aproape exclusiv către tineret”, afirmă Baldwin. „Foarte putini homosexuali manifestă o preferintă către persoane mai în vârstă.”

„Unii recunosc că sunt interesati de băieti adolescenti, altii de băieti prepuberali, altii au preferinte de ambele feluri”, afirmă autorul.

Un studiu realizat în 1988, detaliat în raportul lui Baldwin, constata că majoritatea pedofililor chiar se consideră „homosexuali”. Conform studiului, „Archives of Sexual Behavior”, 86 la sută dintre pedofili se prezintă drept homosexuali sau bisexuali. De asemenea, studiul constata că numărul adolescentilor (băieti) care se prostituează si care se identifică drept homosexuali a crescut de la 10% la 60& în ultimii 15 ani. Întrebat ce părere are despre criticii care încearcă să demonteze afirmatiile sale, Baldwin răspunde că rezultatele vorbesc de la sine. „Dacă ei spun că această teorie este falsă, înseamnă că îi fac mincinosi pe liderii lor homosexuali”, afirmă Baldwin. „Majoritatea informatiilor mele provin chiar din rândul comunitătii homosexualilor.” „Am reusit să găsesc suficiente informatii astfel încât concluzia mea – aceea că molestarea copiilor este o parte integrantă din miscarea homosexualilor – să fie o teză valabilă”, a declarat Baldwin pentru WorldNetDaily. „Cât timp vor mai nega psihologii importanta acestui aspect sordid si cât timp vor mai ignora implicatiile asupra conditiei de homosexual? Există un aspect si mai îngrijorător. Cât timp vor mai continua psihologii să spună fiecărui adolescent confuz în privinta sexualitătii lui că este homosexual?” scrie Joseph Nicolosi de la NARTH (Asociatia Americană pentru Cercetarea si Terapia Homosexualitătii) – o asociatie al cărei scop este „oferirea unei perspective psihologice asupra cauzei, tratamentului si modelelor comportamentale asociate homosexualitătii, în limitele unui dialog public”.

Asociata Nord-Americană pentru Iubirea între Bărbati si Băieti (NAMBLA) este „un grup care promovează deschis sexul cu băieti minori, afirmând că pedofilii răspund astfel nevoilor băietilor pe care îi iubesc”, scrie Baldwin în raportul său. Grupul este deseori sprijinit de „multi dintre liderii activistilor homosexuali”, afirmă el.

Activismul se mută în scoli

Promovarea „stilului de viată” homosexual devine tot mai intensă în scolile publice din SUA.Un studiu realizat de WND asupra websiturilor homosexualilor arată că aproape fiecare grup dispune de un fel de „program pentru educarea profesorilor, a directorilor de scoli si a altor angajati din scoli” în privinta stilului de viată homosexual:

Desi majoritatea campaniilor promovate în scoli sunt vehiculate sub nevinovata motivatie de a elimina persecutarea homosexualilor si a lesbienelor, nici un program nu vorbeste despre ceea ce Baldwin spune că reprezintă dovezi că homosexualitatea este periculoasă pentru copii. „Ce găsim în literatura de specialitate despre relatia dintre homosexualitate si molestarea copiilor? Foarte putine”, scrie el, citând datele compilate de Family Research Institute: „Scientific studies confirm a strong pedophilic predisposition among homosexuals.” Institutul, care a analizat peste 19 studii si rapoarte, este de părere că homosexualii sunt vinovati de 25-40 la sută dintre cazurile de molestare a copiilor. „Această cifră este mică”, afirmă Baldwin, „întrucât multe materiale nu îi prezintă pe agresori drept homosexuali, chiar dacă autorii materialelor stiu că asa stau lucrurile.”

 de  Jon Dougherty. Material luat de pe www.homosexualitatea.ro

Reclame

Entry filed under: Social.

Cum homosexualii discriminează creştinii Nostalgii după imperii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

noiembrie 2008
L M M J V S D
« oct.   dec. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,894 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: