Închiderea fabricii de copii!

Noiembrie 27, 2008 at 7:33 am Lasă un comentariu

 Zilele acestea ascultam la radio „Sănătatea”, o emisiune despre pericolele conceperii „in Vitro”. Am rămas şocată să aud nişte statistici îngrozitoare din China, Ucraina, şi cred că nici Moldova nu este departe de aceste ţări.

În ultimul timp tot mai des auzim că cuplurile care nu pot avea copii recurg la însămînţarea „in vitro”, crezînd că revolvă problema. Dar oare asta este o soluţie la problema că nu pot avea copii? NU! Însămînţarea „in vitro” este o crimă împotriva lui Dumnezeu. Află mai multe despre ce spune Dumnezeu despre „in vitro” aflaţi aici. Ex-premierul Ucrainei, dl Victor Ianucovici a declarat că traficul de embrioni este dezvoltat. Într-o maternitate din Ucraina au dispărut 200 de copii. Mamele plîngeau, dar copiii nu au fost găsiţi. Vă daţi seama ce tragedie, ce durere pentru acele femei care au aşteptat timp de 9 luni să-şi vadă proprii lor copilaşi?

Homosexualii din motiv că nu pot avea copii, ei comandă copii, embrioni, comandă sexul copilului. O statistică îngrozitoare din China arată că proporţia băieţi – fete este afara limitei naturale. Adică fetele le avortează dar băieţii îi lasă, astfel acum sunt 119 băieţi la 100 fete nedorite. Sunt state unde proporţia este de 150 băieţi la 100 fete. În China în fiecare zi sunt avortate 1000 fetiţe, iar în anul 2006 au fost avortate 500000 fetiţe. Riscul îmbolnăvirii copiilor concepuţi „in vitro” este mai mare decît cel conceput natural. Malformaţii sunt întîlnite mai des la copii concepuţi „in vitro” decît copiii concepuţi natural. In lume în fiecare zi sunt concepuţi artificial 300000 copii, cum se explică aceasta? Copilul a ajuns să fie un produs, un obiect de vînzare-cumpărare, chirie? Să oprim această fabrică de copii, să o închidem o dată şi pentru totdeauna. Omul a fost din totdeauna elementul preţios împotriva oricărei ştirbări. Poate te gîndeşti cum să contribui şi eu? Să luăm acţiuni concrete împotriva imoralităţii, astfel să ne protejăm copiii şi viitorul ţării noastre! Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Anunțuri

Entry filed under: Social.

Cursul Alcătuirea tezei în Word Cameleonism politic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Noiembrie 2008
L M M M V S D
« Oct   Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhivă

Statistica Blogului

  • 203,148 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: