Despre homosexualitate la Radio Sănătatea

decembrie 16, 2008 at 7:16 pm Un comentariu

Astăzi la o emisune de la postul de radio „Sănătatea” a fost dezbătută o temă foarte actuală în Republica Moldiva. Şi anume, este homosexualitatea boala, păcat sau un stil de viaţă. A fost o emisiune interactiva, unde au avut posibilitatea de a intra în direct mai mulţi radio ascultători. Majoritatea din cei are au intervenit în timpul discuţiei au afirmat că homosexualitatea este un păcat şi un stil de viaţă urât. Doar o doamnă a delcarat ca chiar dacă are trei copii, pentru ea” homosexualitatea este ceva normal, şi este sigur că nu este un rău”. La un moment a intervenit o fată, care a povestit un caz, cum o rudă de a ei a fost „ademenită de un homosexual”. Această fată a intervenit repde pentru ca ruda ei să nu fie „sedusă de acest om rău”. Alţii au afirmat că este un păcat care se răsfrînge rău asupra societăţii de rând cu alte păcare, cum ar fi modul imoral de viaţă, desfrâul sexual, beţia. Unul din moderatori a afirmat că homosexualii sunt foarte pregătiţi să tălmăcească Biblia în direcţia dorită de ei, ceia ce este un mare păcat, deoarece Biblia condamnă sodomia. Deasmenea s-a spus că nimeni nu trebuie să se „amestece în viaţa intimă a individului”, insă, aşa adăuga eu, daca tot e viaţă intimă, atunci aşa să fie, iar afişări publice a sexualităţii este o sfidare şi o neruşinare totală. Marile imperii s-au distrus din cauza desfrâului sexual, şi deoarece instituţia familiei nu a fost protejată. Chiar dacă homosexualii afirmă că , practica lor era foarte răspândită în Grecia şi Roma Antică,ei uită să spună că aceştia spre deosebire de ei nu au cerut legalizarea relaţiilor gay.  Iar în concluzie moderatorii au conchis că homosexualitatea este o practică periculoasă pentru societate, şi pentru familie. Iar noi avem datoria de a apăra familia de imoralitate.

Reclame

Entry filed under: Social.

Săptămâna declaraţiilor optimiste Festivalul Crăciunului

Un comentariu Add your own

 • 1. Alexandru Curbet  |  decembrie 18, 2008 la 9:02 pm

  Chiar dacă sodomia era practicată la scenă deschisă în imperiile roman şi grec , să nu uităm că de-alungul anilor toate statele au scos aceste practici în afara legalităţii .
  Cred că le rămâne nostalgia trecutului .
  Unii imorali enunţă că ţările bogate acceptă homosexualitatea dar R.Moldova nu , presupunând că sărăcia este o consecinţă a respingerii homosexaulilor .
  Urât .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

decembrie 2008
L M M J V S D
« nov.   ian. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 204,892 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: