Partidele fac bilanţul anual

Decembrie 26, 2008 at 8:19 pm Lasă un comentariu

Citind activitatea anuală a partidelor din Moldova. Toate partidele au adus mai multe argumente ale muncii întreprinse de ei pe parcursul anului 2008. Partidul de guvernământ cu mult fast afişează rezultatele dânşilor prin intermediul organelor de presă controlate de ei. În opinia lor totul a mers „ceas”, şi viaţa cetăţenilor s-a îmbunătăţit. Argumentele  comuniştilor sunt multitudinea de cifre, precum că , acum sunt o serie de rezultate pozitive în mai toate sferele vieţii.

Am deschis şi site-urile opoziţie, şi acolo lucrurile stau destul de roz. Toţi au alergat pentru binele cetăţenilor, însă uite, că au avut o problemă, comuniştii. Dacă nu ar fi fost ei, atunci conform opoziţiei am fă trăit mult mai bine. La capitolul rezultate, am văzut doar proteste, proteste şi iarăşi proteste, împotriva inamicilor comunişti şi creştin – democraţi. Unii au venit cu declaraţii de a unifica dreapta electorală (PD), alţii nu pot să unifice eşicherul liberal din ţară, şi acest lucru ar putea să îi coste la alegeri.

Un mare plus în dreptul PPCD-ului. Încă o data unul din cele mai vechi partide din Moldova a demonstrat că stă bine la capitolul mass-media, şi că ştie să fructifice evenimentele din societate . Declaraţia făcută de Iurie Roşca în faţa tuturor deputaţilor împotriva acţiunilor publice ale homosexualilor, ar trebui sa fie o lecţie pentru toţi cei de la putere pretind şi sunt siguri că doresc să protejeze familia din Republica Moldova de  răul numit imoralitate. Cum PPCD este un partid alcătuit de oameni, greşeli au fost făcute şi de ei.

 Indiscutabil cel mai activ partid pentru anul 2008, a fost noul proiect politic condus de Vlad Filat. Iniţiativile lor au avut un scop clar, promovarea partidului, iar dacă tactica lor a dat rod, vom vedea după alegerile parlamentare care ne sunt tot mai aproape.

Dacă e să o luam după cele citite, toate, exclusiv toate partidele au fost active în Moldova, cineva a simţit-o, cineva nu, însă un lucru e cert.În Moldova încă, partidele trag la carul lor. Poate schimbarea va veni o dată cu martie 2009 ?

Anunțuri

Entry filed under: Politic, Social.

Cît face o felicitare!!! Seminarul pentru lideri de la Camenca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Decembrie 2008
L M M M V S D
« Noi   Ian »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,249 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: