Seminarul pentru lideri de la Camenca

Ianuarie 10, 2009 at 11:05 am Lasă un comentariu

Ieri s-a încheiat seminarul de pregatire pentru lideri , organizat Precept Ministries  pentru Europa condusa de Vasile Filat in sanataoriu „Dnestr „din oraşul Camenca.  Timp de de 7 zile împreuna cu mai mulţi lideri am studiat  primele trei capitole din cartea Apocalipsa, ceia ce m-a ajutat foarte mult să îmi evaluez viaţa şi trairea mea cu Dumnezeu. Am văzut că Domnul Isus Hristos vrea de la fiecare creştin în parte o trăire frumoasă în relaţie cu Dumnezeu şi cu oamenii din jur. Deasemenea  în calitatea mea de reprezentant al clubului de fotbal Ţintaşii, la acest seminar am predat un curs special de misiune prin sport numit „International Leadership Training” împreună cu alţi sportivi din cadrul clubului de taekwon-do Stolas Leukas.  Acest curs a avut menirea ca să învăţăm din experienţile altor cluburi sportive cum se face misiune prin sport. Am avut plăcuta ocazie de a o avea printre noi pe Manuela Traica, fostă jucătoare profesionistă de handbal din Cluj, România care ne-a ămpărtăşit din ceia ce a învăţat la şcoala sportivă din Africa de Sud .

La acest seminar a fost prezentă şi mişcarea socială Pro Familia. Această mişcare s-a pornit din nevoia de a stopa imoralitatea care ataca tot mai mult societatea şi familia ca şi valoare. Unul din acţiunile aceste mişcări pentru acest an , este că la invitaţia lor, în Republica Moldova va veni juristul englez, Alex Spak, care va vorbi despre consecinţele introducerii termenului de orientare sexuală în legislaţia ţării, bazându-se pe experienţa Marii Britaniei . Alex Spak va ţine marţi o conferinţă de presă la Infotag, iar apoi va avea o întîlnire cu juriştii la sediul PLDM de pe strada Bucureşti 83.

Am rămas profun mişcat de planurile pe care le-au făcut mai multe echipe, pentru a face o schimbare în ţară. Una din aceste este şi Generaţia Curată. Din denumirea lor este evident care este scopul lor, de a transmite valorile frumoase ale Bibliei întregii societăţi.  Un alt scop este de a se implica în viaţa socială a societăţii, iar primul pas va fi  facerea curăţeniei într-un parc din Chişinău.

Ţin foarte mult să îi multumesc familiei Vasile şi Năstica Filat, pentru  dragostea lor faţă de ţară şi pentru că investesc în oameni tot ce au ei mai scump.

Anunțuri

Entry filed under: Social. Tags: , , , .

Partidele fac bilanţul anual O inima mulţumitoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Ianuarie 2009
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 199,742 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: