De ce a înviat Isus Hristos ?

Aprilie 22, 2009 at 5:57 am 2 comentarii

  Majoritatea oamenilor din Moldova în aceste zile se salută cu «Hristos a Înviat !». Este ceva foarte frumos,  foarte biblic şi real, căci Isus Hristos cu adevarat a înviat. În aceste zile de sărbători am văzut cum sărbătoreau oamenii acest eveniment. Unii o făceau din motive corecte iar alţii măcar nici nu ştiau ce înseamnă învierea lui Isus Hristos. Vreau să vedem din Biblie câteva motive de ce a înviat Isus Hristos.

1 Pentru ca să se împlinească Sfintele Scripturi. «Dar îngerul a luat cuvântul, şi a zis femeilor « Nu vă temeţi, căci ştiu că voi căutaţi pe Isus care a fost răstignit. Nu este aici; a înviat după cum ZISESE. Veniţi de vedeţi locul unde zăcea Domnul» (Matei 28:6)

2 Ca să ne bucurăm de învierea Lui. După ce a înviat Domnul Isus le-a întâlnit pe Maria Magdalena şi pe cealaltă Marie care au venit să vadă mormântul . Imediat după ce ele s-au întîlnit cu îngerul, au plecat repede să spună şi ucenicilor ce au văzut. Pe drum s-au întâlnit cu Isus .«Dar iată că le-a întâmpinat Isus şi le-a zis «Bucuraţi-vă» (Matei 28:9)

3 Domnul Isus a înviat ca să avem viaţă nouă «după cum Hristos a înviat din morţi prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă»(Romani 6:4)

4 Pentru ca credinţa noastră să fie adevărată. «Şi dacă n-a înviat Hristos, credinţa voastră este zadarnică»(1 Corinteni 15:17)

5 Ca să fim izbăviţi de mânia viitoare«pentru că (Dumnezeu) a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul, pe care L-a rânduit pentru aceasta, şi despre care a dat tutror oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că la înviat din morţi» (Fapte 17:31)

6 Din pricina că am fost socotiţi neprihăniţi«..(Isus)care a fost dat din pricina fărădelegilor noastre, şi a înviat din pricina că am fost socotiţi neprihăniţi» (Romani 4:25)

7 Ca să aducem rod pentru împărăţia lui Dumnezeu.«Tot astfel, fraţii mei, prin trupul lui Hristos, şi voi aţi murit în ce priveşte Legea, ca să fiţi altuia, adică ai Celui ce a înviat din morţi; şi aceasta ca să aduceţi roade pentru Dumnezeu»

Dacă Domnul Isus a înviat pentru tine din aceste motive, atunci această sărbătoare are sens, iar dacă ai sărbătorit-o din alte motive, ar fi bine ca să îţi analizei viaţa şi din perspectiva acestor versete. Hristos a Înviat !!

Anunțuri

Entry filed under: Social.

Încă o dovadă a obrăzniciei homosexualilor De ce Lenin?

2 comentarii Add your own

  • 1. niku  |  Aprilie 22, 2009 la 6:13 pm

    Se scrie Iisus, cu 2 de „i”. Mă rog.

  • 2. Rusu Adrian  |  Mai 17, 2009 la 5:19 pm

    Cu adevarat a inviat. Multumim pentru acest mesaj simplu si adevarat inspirat din Adevar.Pentru mine El a inviat schimbindu-mi viata 100%.Pace voua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Aprilie 2009
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 203,148 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: