Cine vă mai crede Domnule Preşedinte?

Aprilie 30, 2009 at 9:40 am 1 comentariu

Nu ştiu dacă se mai merită de comentat declaraţiile preşedintelui în exerciţiu Vladimir Voronin. Acesta de fiecare dată nu scapă prilejul de ataca opoziţia în cei mai duri termeni. Domnul Voronin are o vârstă onorabilă, dar ceea ce declară şochează opinia publică. Ieri în cadrul unei emisiuni televizate el l-a numit pe primarul capitalei, Dorin Chirtoacă  „copil ce are probleme cu sănătatea mintală”. Păi, Domnule Preşedinte, acest „copil” este primarul capitalei Republicii Moldova. Nu doresc să devin avocatul nimănui, însă,  într-un stat civilizat  este inadmisibil să arunci calomnii într-un aşa mod. Apoi nu este compatibil ceea ce declaraţi cu ceea ce faceţi. Ne încurajaţi mereu să fim patrioţi, să ne iubim ţara, dar pe de altă parte cei care nu gândesc ca şi Dvs sunt numiţi cu cele mai rele cuvinte. Eu personal imi iubesc ţara foarte mult, şi nici nu îmi închipui să o părăsesc. Şi patriot nu înseamnă să jonglezi cu cuvinte patriotice, ci să îţi iubeşti  cetăţenii în cel mai practic mod, având grijă de ei.

Tot în aceiaşi emisiune, domnul Voronin, a afirmat că opoziţia este distructivă, iar dacă ar fi avut măcar un singur patriot, ar vota preşedintele ţării, indiferent de numele lui. Aici iarăşi vă contraziceţi, Domnule Voronin, vreţi să educaţi societatea în stil patriotic, dar de aici  îi defăimaţi cu orice ocazie ivită. În contextul aceliaşi emisiuni, şeful statului a declarat că „va face tot posibilul ca să nu fie alegeri anticipate, pentru că va fi un rău pentru toţi.”  Această declaraţie lasă loc larg de interpretări, şi nu ştim ce înseamnă încă acest ” vom face tot posibilul” ?  Şi eu sunt pentru stabilitate în ţară, nu însp prin metodele propuse de Vladimir Voronin. Biblia spune că „un folos pentru ţară, în toate privinţele, este un împărat preţuit în (întreaga n.a.) ţară” (Eclesiastul 5:9)

Anunțuri

Entry filed under: Politic.

Paul Cameroon la Bălţi Un nou blog interesant

1 comentariu Add your own

  • 1. ghenadiana  |  Aprilie 30, 2009 la 8:21 pm

    Da, replici „foarte ziditoare”. Nu -i face faţă unui preşedinte să declare public astfel de lucruri, mai ales după ceea ce s-a întîmplat în ţară. Expresia” vom face tot posibilul” este într-adevăr una care poate fi interpretată asemănător cu ceea ce s-a făcut la alegeri „s-a făcut tot posibilul”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Aprilie 2009
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 203,086 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: