Partidul pedofililor olandezi se plânge că îi sunt demascaţi membrii

mai 31, 2009 at 3:56 pm Un comentariu

stopkinderxexCitind acest articol în revista „Axa”, am rămas foarte indignată de această ţară, unde un partid politic favorizează scăderea la 12 ani a vârstei legale de la care se pot întreţine relaţii sexuale. Apoi prostia lor merge mai departe, şi au dat în judecată administratorii unui site care a publicagt o listă de persoane condamnate pentru pedofilie. Aceste acţiuni sunt o urîciune înaintea lui Dumnezeu, dar ei le găsesc de bune. De fapt, nu este de mirare, pentru că erau asemenea oameni şi pe timpul Domnului Isus. În cartea Romani este scris:

„Şi măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.” (Romani 1:32)

Partidul pentru Dragoste Fraternă, Libertate şi Diversitate (PNVD), aşa cum se numeşte oficial formaţiunea, a depus plângere pentru „încălcarea vieţii private, periclitare şi incitare la ură”. Cel care a depus plângerea din partea partidului, Ad van den Berg, figurează pe lista publicată de site-ul „stopkindersex”  pentru o condamnare de 20 ani. Site-ul a fost înregistrat în Statele Unite, pentru a evita legea olandeză cu privire la dreptul la respectarea vieţii private. Site-ul publică nume, fotografii, şi adrese ale olandezilor condamnaţi pentru delicte sexuale, ceea ce este interzis de lege în Olanda. 

Formaţiunea care nu are reprezentanţi în Parlament, cere scăderea vârstei de la care se pot intreţine relaţii sexuale la 12 ani şi legalizarea posesiei de pornografie infantilă. La rândul lor, fondatorii site-ului „stopkindersex” spun că doresc să informeze cetăţenii olandezi despre prezenţa persoanelor condamnate pentru pedofilie în cartierele lor.

Ce legi groaznice sunt în această ţară? Stau şi  mă gândesc la situaţia politică din ţara noastră, şi mă întreb, cine va fi în fruntea statului? Cine va fi în fruntea Parlamentului? Cine va fi persoana care doreşte binele societăţii şi nicidecum răul? Dumnezeu în Cuvântul Său spune:

„Urmăriţi binele cetăţii, … rugaţi-vă pentru Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!” (Ieremia 29:7)

Dumnezeu să ne ajute să avem oameni integri, cu frică de Dumnezeu, care să dorească doar binele societăţii noastre, prin legile pe care le vor adopta!  

Reclame

Entry filed under: Social.

„Ţintaşii” aleargă spre ţintă Primul pas pentru protejarea copiilor pe Internet

Un comentariu Add your own

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

mai 2009
L M M J V S D
« apr.   iun. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,894 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: