Biscuiţi „Floricele”

Septembrie 21, 2009 at 7:20 am Lasă un comentariu

Casa Noua 042Dacă aveţi vreo zi de naştere a copiilor Dumneavoastră, cărora le plac foarte mult dulciurile, vă propun o recetă de biscuiţi foarte gustoşi şi uşor se prepară.

Ingredinte:

aluat foaietaj – 200 g

ananas conservat – 400 g

vişină – 100 g

zahăr pudră – 100 g

Modul de preparare:

Luaţi aluatul foietaj, şi tăiaţi în fîşii subţiri de aproximativ 1-1,5 cm. Apoi scurgeţi rondelele de ananas pe un şerveţel igienic. Acum trebuie să aranjaţi în cruce 4-5 fîşii de aluat, după care puneţi ananasul, iar capetele de la aluat le aduceţi în mijlocul ananasului (Să fie de forma unei flori). La mijloc se pune cîte o vişină, iar apoi se pune în cuptor la temperatura de 150 grade, pentru un timp de 20-25 minute. După ce le scoatem din cuptor le presurăm cu zahăr pudră. Poftă bună!

Anunțuri

Entry filed under: Culinărie.

Colaborarea dintre guvernare şi opoziţie Parlamentul Europei condamnă Lituania cu ajutorul românilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Septembrie 2009
L M M M V S D
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 191,122 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: