Diferenţele dintre www.moldovacrestina.net şi moldovacrestina.info

decembrie 25, 2009 at 10:10 pm Un comentariu

De ceva timp a apărut un nou site cu denumirea moldovacrestina.info. De fapt când am deschis pentru prima dată acest portal am simţit că este direct lansat pentru a ataca portalul www.molodvacrestina.net. Din start se vede diferenţele mari între aceste două situri cu denumire identice dar cu conţinut total diferit. Dacă www.moldovacrestina.net are drept scop să prezinte realitatea din perspectiva Bibliei, atunci moldovacrestina.info nu face decât să critice toate cultele religioase din Moldova şi nu numai.

 Veţi mai observa că autorii portalului  MC.info îşi ascund inteţionat identitatea ceea ce mă face să cred că ei lucreză în întuneric, şi aruncă cu neadevăruri în toţi cei ce nu sunt de acord cu ei. Nu am văzut nici un argument bazat pe Sfintele Scripturi, ci  toate articolele sunt păreri omeneşti, care de cele mai multe ori provoacă oamenii la ceartă, dezbinare şi ură interconfesională.

 Total opus este conţinutul sitului MC.net.  Autorul nu îşi ascunde identitatea, ci Aici veţi găsi răspunsuri  practice, şi ce este mai important argumentate BIBLIC la multe întrebări ale vieţii noastre. Nu am văzut de la lansarea lui, nici un atac la vre-un cult creştin, ci dimpotrivă, doar încurajări ca oamenii să cerceteze Sfintele Scripturi aşa cum au fost lăsate de Dumnezeu. Ceea ce îmi place este faptul că în urma articolelor plasate pe MC.net, eşti motivat la acţiune bazată pe valorile Sfintelor Scripturi

Articolele lansate de autorii MC.info imi aduc aminte de comportamentul fariseilor din vremea Domnului Isus, care deşi,  aveau cunoştinţe biblice, dădeau impresia că mântuirea este doar la ei, punând astfel un monopol pe salavarea pe care o dă Domnul Isus, tutror celor ce cred dintr-o inimă curată în El.  Pentru farisei era mai iportant exteriorul oamenilor, se ţineau strâns de tradiţii, şi nu de multe ori au încercat să îl ispitească pe Mântuitor. Am încercat să plasez câteva comentarii pe acest site, dar răspunsurile au fost dure şi lipsite de bun simţ.  Domnul Isus Hristos a spus o dată „luaţi seama şi păziţi-vă de aluatul fariseilor şi a saducheilor” Matei 16:6, ceea ce înseamnă să nu fim ca ei făţarnici şi religioşi. Suntem martori cum oamenii religioşi aduc numai  numerău societăţii şi creştinismului în general, pe când oamenii cu frică de Dumnezeu şi cu iubire faţă de aproapele său, va căuta să împlinească nevoile care sunt în societate.

 În concluzie aş dori să îndemn cititori să viziteze www.moldovacrestina.net, pentru a fi zidit în Cuvântul lui Dumnezeu aşa cum este scris El.  Personal consider că este un portal de succes, şi îi doresc mult har autorului acestui portal, preotului Vasile Filat.

Reclame

Entry filed under: Social.

Crăciun fericit să aveţi Extremismul religios nu este plăcut lui Dumnezeu

Un comentariu Add your own

  • 1. alaandrei  |  decembrie 25, 2009 la 11:51 pm

    Asa este.Mult har!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

decembrie 2009
L M M J V S D
« nov.   ian. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,894 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: