“Vom începe ofensiva”

Februarie 8, 2010 at 9:30 am 1 comentariu

 Am fost zilele trecute într-o comună din nordul ţării, Din discuţia cu nişte cunoscuţi de ai mei despre evoluţiile de pe scena politică din ţară, mi-am dat seama că după trei luni de când comuniştii au trecut în opoziţie, au mare putere de convingere în rândul populaţiei de la sate. Acest lucru se datorează mass-mediei controlate de ei. Omul dat mi-a adus mai multe argumente pe care le-a cules, spune el, de la „televiziunea lui Voronin” precum că actuala guvernare este una „rea şi mincinoasă”. Analizând ce spunea el, mi-am dat seama că fosta guvernare nici pe departe nu îşi doreşte stabilitate promisă de ei, dar vor să înceapă ceea ce a numit liderul comuniştilor la finele săpămânii, „o nouă ofensivă”, la întrunirea activului republican al comuniştilor. Ce înseamnă ofensivă în termeni comunişti deja ne-am obişnuit în timpul guvernării dânşilor. Chiar dacă critică neâncetat, comuniştii nu ar trebuie să uite că rândurile lor se subţiază de pe o zi la alta, plin plecarea mai multor deputaţi de la PCRM, la un proiect politic care, dacă e să fim sinceti, nu diferă mai cu nimic de cel al comuniştilor.

Dar acum să mă întorc la retorica comunistă din ultima vreme. Nu înţeleg de ce atât de mult actuala guvernare postează prin conferinţele de presă în rol de victimă. Se tot plâng că ar fi persecutaţi, prigoniţi, şi marginalizaţi, fără a aduce dovezi care ar demonstra aceste lucruri. Evident o parte a opiniei publice se vor prinde la aceste minciuni, care nu ascop decât să dezinformeze societatea şi să o învrăjbească. O spun pentru că deja m-am confruntat cu această situaţie în nenumărate cazuri. Prin urmare această şi este „noua ofensivă” oferită de comunişti. Nu încape îndoiala că face parte din maşina de propagandă a minciunii care face parte din arsenalul idiologiei comuniste.

Actuala opoziţie a început ofensiva şi în ţările vecine. Dacă până acum fosta putere critica România pentru implicarea în afacerile interne ale Moldovei, cum se explică atunci faptul că liderul comuniştilor moldoveni s-a apucat să facă ordine şi la Bucureşti, arătânduse deranjaţi de scutul anti-rachetă, aprobat spre amplasare pe teritorului României. Ba mai mult, suntem îndemnaţi să protestăm faţă de acţiunile Bucureştiului. Dacă până acum am tot vorbit de ofensivă, actuala opoziţie mai bate şi în retragere şi anume când vine vorba de a lupta împotriva imoralităţii care i-a o amploare tot mai mare. Acest aspect al societăţii este mascat de confruntările politice în care suntem implicaţi în fiecare zi. Dar un lucru este cert, tânăra generaţie are de suferit la capitolul moralitate. Acest lucru se datorează şi absenţiei intervenţiei forţelor politice care ignoră total şi neexplicabil acest subiect.

Iar indiferenţa de care dau dovadă forţele poltice asupra aspectului moralităţii, va aducea într-o zi rata violurilor să nu mai poată fi controlată. Sau cum s-a întâmplat într-un recent caz de viol, vinovatul a fost „judecat” tot după culoarea politică. Nu spun că doar comuniştii ar purta vina faptului că Moldova votează la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei împotriva familiei şi pentru avort. Însă dacă se consideră opoziţie şi cum afirma unul din liderii comunişti, că au mult spirit creştinesc, ar fi trebuit să trâmbiţeze asupra faptului că în Moldova instituţia famileie este în colaps iar tânăra generaţie uită pe zi ce trece care sunt adevăratele valori. Uite aici ar trebuie să fie ofensiva oricărui partid care reprezintă societatea în parlament. Iar comuniştii şi celelalte partide ar trebuie să ştie că Dumnezeu „urăşte răul, trufia, mândria, purtarea rea şi gura mincinoasă” (Proverbe 8:13). Poate în această direcţie ar trebuie să îşi îndrepte ofensiva actuala opoziţie şi guvernare.

Reclame

Entry filed under: Politic.

Originea lui Alah Poate un musulman să intre în Împărăţia lui Dumnezeu

1 comentariu Add your own

  • 1. alaandrei  |  Februarie 9, 2010 la 1:04 am

    Nu pot pentru ca sunt fiii diavolului si le place intunericul si nu vor sa vina la lumina pentru ca sa nu li se vada faptele rele pe care le fac.Dar pierzarea le este viitorul lor,daca nu se pocaiesc mincinosii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2010
L M M M V S D
« Ian   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Arhivă

Statistica Blogului

  • 203,211 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: