Cuvintul care schimbă vieţi

Februarie 19, 2010 at 6:06 pm 2 comentarii

Ştim cu toţi că Biblia de-a lungul istoriei a avut cel mai important rol. Muţi cunosc că în ea este Cuvântul lui Dumnezeu. Sunt o categorie de oameni pentru care Biblia nu are nici o relevanţă, şi de câte ori încerci să le spui ceva din Ea, îţi spun că acum în secolul 21 trebuie să ne conducem după Constituţie. Însă dacă vom citi atent şi Constituţia  multe din articole scrie în ea, îşi au rădăcinile în Biblie.  Faptul că tu crezi sau nu în ceea ce scrie în Sfintele Scritprui nu schimbă cu nimic realitatea. Cuvântul lui Dumnezeu, care este scris în Biblie, a schimbat milioane de vieţi, şi continuă să o facă pentru că „nici un Cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere” (Luca 1:37).  Prin urmare ceea ce a lăsat Dumnezeu pe paginile Sfintelor Scritpturi de-a lungul întregii istorii a fost „încercat ” iar oamenii care s-au încrezut în Biblie, au fost protejaţi  cum este protejat un ostaş în timpul luptei.  Este o mare diferenţă dintre oamenii care trăiesc după Biblie şi oamenii care o denigrează. Acum trăim vremuri când este foarte uşor de găsit Biblia, dar parradoxul constă în faptul că tot mai puţini şi mai puţini oameni în acordă atenţie. Prea puţini sunt acei care doresc să o studieze. Din acest motiv unii oameni, cad uşor pradă felului lumii de a fi. Cad în păcat, lucru care se întâmplă pentru că dăm la o parte această carte care, dacă o studiezi are putere asupra noastră.

M-am convins nu o dată de acest lucru. Şi am văzut exemple vii de oameni care trăiesc  după standartele Bibliei. Dar din păcate sunt oameni care deşi afirmă că trăiesc după Sfintele Scripturi au devenit pietre de poticnire pentru alţii oameni. Poate de aceea Biblia nu mai o relevanţă tot mai mică în aceste vremuri seculare?  Pentru că , creştinii au pus Biblia în „casa mare”, şi ocazional o deschid. Ce mult avem nevoie de un conducător aşa cum au avut evreii o dată. Îl chema Iosia, iar vremurile în care a trăit seamănă zdrobitor cu ceea ce trăim noi. Oamenii nu mai doresc să studieze Biblia. Acest domnitor a mers împotriva vremurilor,  şi-a ales o administraţie care era pentru valori,  a  sfărmat toţi idolii din ţară, şi pus Cartea Legii să fie legea supremă în stat. Exemple de acestea ar fi multe.

Personal am ales sa traiesc după Sfintele Scripturi, şi să le studiez. Iar împlinirea este mare. Fiecare din noi poate să experimenteze aceste lucruri doar dacă va caută să studieze Biblia şi să trăiască dup Ea.

Anunțuri

Entry filed under: Medicină.

Cât de anticomunişti sunt cei de la Moldova Unită Cu ce bani zboară Vlad Filat?

2 comentarii Add your own

 • 1. alaandrei  |  Februarie 19, 2010 la 7:49 pm

  Cuvintul schimba gindirea, si motiveaza pe om la actiune.

 • 2. Alexandru Curbet  |  Februarie 19, 2010 la 9:29 pm

  Binecuvâtările sunt peste ce ne-am aşteptat.
  Mult har în continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2010
L M M M V S D
« Ian   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Arhivă

Statistica Blogului

 • 203,148 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: