Încă o lecţie de minciună din partea opoziţei

Martie 8, 2010 at 12:04 am 1 comentariu

Dacă vreodată veţi avea ocazia să fiţi martori la o şedinţă a Parlamentului veţi vedea cu câtă grija unii deputaţi se străduie să manipuleze opinia publică. Fiecare şedinţă plenară din Parlamentul ţării se desfăşoare de cele mai multe ori în adevărate spectacole de prost gust, pe când adevăratele probleme ale societăţii stau pe planul secund doar din simpul motiv că certurile personale au devenit subiecte incitante in organul legislativ al ţării. Cu regret urmăresc şedinţele din parlament, şi nu cred că ceea ce face actuala opoziţie este exact ce se aşteapt de la ei. Chiar dacă peste 600 mii de cetăţeni au ales ca să fie reprezentaţi în parlament de comunişti, sper mulţi din ei să înţeleagă, că actualul PCRM nu reprezintă nici într-un caz doleanţele oamenilor care au mai rămas în Moldova. Unii deputaţi ai opoziţie dau impresia că se simt împliniţi nu când au ajutat un om concret, care şi-a dat votul pentru ei, dar atunci când jignesc de la principala tribună a ţării.Ba mai mult săptămâna care a trecut au ţinut morţiş să „ameţească” opinia publică prin principalele lor mijloace de informare de felul cum vom sărbători sau nu ziua de 9 mai, sau de ce culoare să fie medalia pe care o vor primi acei oameni care au fost carne de tun împotriva diavolului nazist. Încă o dată vedem cum funcţionează tehnicile comuniste, care ştiu foarte bine să promoveze o minciună la rang de adevăr. Altfel nu ne putem explica de ce se insistă asupra sărbătorii zilei de 9 mai, drept ziua victoriei, dacă până în zilele noastre termenul de „victoria asupra fascismului” este unul destul de neclar şi imprecis, pentru că fascismul ca şi idelogie există până în prezent, iar victoria obţinută în 1945 a fost împotriva Germaniei naziste conduse de odiosul cancelar Adolf Hitler.

O altă minciună lansată de fosta URSS şi continuată până în prezent de comuniştii moldoveni, este faptul că pe 9 mai vom sărbători eliberarea Patriei de sub ocupaţie fascistă. Patria apărată în timpul celui de al doilea război mondial era Uniunea Sovietică, care ştim noi cum s-a format, iar în prezent această „patrie nu mai există”. Comuniştii moldoveni aplică în prezent tacticile începute de Stalin, de a se da mari biruitori a unui război bine pus la punct şi de Uniunea Sovietică iar în acest război a căzut şi Basarabia conjunctural. Iar acum actuala opoziţie nu face decât să politizeze un eveniment dureros la care au participat şi locuitorii ai Basarabiei total împotiva intereselor ţării noastre. Pentru că după terminarea războiului , s-a terminat şi cu identitatea noastră naţională, am devenit o naţiune rusificată din plin de „eliberatorii ruşi”, iar comuniştii au distrus tot ce avea omul simplu mai sfânt, credinţa, limba şi familia. Ba mai mult au descriminat conştient ostaşii care au luptat pentru stoparea planurilor hitleriste. Ostaşii sovietici au fost ridicaţi la rang de eroi, numele cărora au fost imortalizate în denumiri de străzi şi oraşe, iar ostaşii basarabeni, care au luptat sub steagul României de partea Aliaţilor pentru eliberarea Cehoslovaniei, în 1945 cum este şi cazul străbunicului meu, au avut ca răsplată gerurile şi chinurile siberiene. După cum vedem în felul de comportament al comuniştilor nu este nici o umbră de schimbare.

Dacă întreagă Europă va celebra sfârşitul celui de al II-lea Război Mondial, de ce să nu ne aliniem şi noi acestor norme. Oare ţări ca Belgia, Olanda, Polonia, Franţa, care au fost cucerite de nazişti, sărbătoresc „Ziua Europei”, pe când comuniştii moldoveni duce o campanie masivă de impunere a valorilor „naţionale moldoveneşti, ” cu un mare iz de elemente ale trecutului sovietic. Numai că aici ideile lor sunt incompatibile cu orientarea declarată de integrare europeană şi de reconciliere istorică a ţării. Proverbul biblic spune că „buza care spune adevărul este întărită pe vecie, dar limba mincinoasă nu va sta decât o clipă”

Anunțuri

Entry filed under: Politic.

Lorzii englezi – undă verde pentru homosexuali în biserică Ce înseamnă Kotovschi pentru Moldova?

1 comentariu Add your own

  • 1. alaandrei  |  Martie 8, 2010 la 12:59 pm

    Memorialul de la Serpeni aceeasi lectie de minciuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Martie 2010
L M M M V S D
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,306 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: