Homosexualii din Moldova nu sunt decriminaţi

Aprilie 15, 2010 at 9:59 pm 1 comentariu

A recunoscut-o chiar liderul homosexualilor moldoveni, la o emisiune televizată. Fiind întrebat de moderatoarea emisiunii, Alexei Marcicov a evitat să răspundă dacă sunt homosexualii descriminaţi sau nu în Moldova. Preşedintele Gender Doc-M a ţinut să specifice că organizaţia pe care o conduce doreşte cât mai repede ca legea pentru prevenirea şi combaterea descrimnării să fie adoptată.

La aceeaşi emisiune a mai fost prezent şi vicepreşedintele Asociaţiei Pentru Familie, Marian Vitalie care a declarat că dezaprobă total orice acţiuni de violenţă împotriva homosexualilor, şi paradele gay sunt o ofensă la adresa instituţiei familiei, şi se impune un mod homosexual de viaţă. Parada nu este scopul homosexualilor, ci mai degrabă adoptarea legii nedesciminare care ar da undă verde homosexualilor de a-şi promova modul lor desfrânat de viaţă. Deasemenea vicepreşedintele organizaţiei Pentru Familie a venit cu cele 100 mii de semnături ale populaţiei care dezaprobă mnifestarea publică a gayilor. În replică Marcicov a opinat că cele 100 mii de semnături nu înseamnă nimic, pentru că trăim într-o societate laică şi nu creştină.

Lilian Carp şeful Cabinetului primarului general a declarat că Primăria a recomandat organizaţiei Gender Doc-M să organizeze manifestările lor într-un spaţiu privat, pentru a stopa eventualile violenţe, şi că homosexualii moldoveni nu sunt descriminaţi. În context Marcicov a declarat că va insista ca parada să aibă loc, indiferent de poziţia primăriei.

În concluzie  aş dori să menţionez chiar că emisiunea a avut un caracter pro gay. Din cei patru invitaţi doar unul a  fost din tabăra care nu împărtăşeşte manifestările publice ale homosexualilor. Iar moderatoarea emisunii a ţinut la încheierea emisiunii să prezinte „celebrităţi de la Hollywood” homosexuale, printre care Elthon John, Freddie Mercury sau Michel George. Însă nu s-a specificat că Mercury a dus un mod de viaţă destrăbălat murind de SIDA, George Michel   ţine topul scandalurilor sexuale. Ce învaţă copii noştri de la astfel de „celebrităţi”.  Astfel de mod de viaţă doreşte să ne impună homosexualii? De ce nu au fost arătate şi celebrităţi care luptă pentru valorile familiei, şi care au familii frumoase şi integre?  Şi de ce se insistă ridicarea la nivel de virtute a unui păcat? Oare cei care practică hoţia, omorul sau precurviile nu vor cere şi ei ca şi aceste vicii ale lor să fie legiferate?

Anunțuri

Entry filed under: Meditaţii.

Un preşedinte care a luptat pentru valorile familiei Doresc să ia locul lui Dumnezeu

1 comentariu Add your own

  • 1. Marian  |  Aprilie 16, 2010 la 7:48 pm

    respect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Aprilie 2010
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,249 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: