Depinde integrarea în Uniunea Europeană de minorităţile sexuale?

mai 3, 2010 at 8:08 am 3 comentarii

Săptămâna care a trecut s-a rotit în jurul unui mic grup de oameni, care prin insistenţa lor au reuşit să fie în topul tuturor ziarelor, ştirilor şi dezbaterilor de la televiziuni.  Este vorba de minorităţe sexuale care prin  „perseverenţa” lor în a-şi promova practicile anormale au stârnit discuţii aprinse în societatea moldavă. Oriunde te întorceai se discuta despre faptul că Primăria Chişinăului, apoi Curtea de Apel le-au refuzat să îşi demonstreze sexualitatea în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Chiar dacă aceste două instituţii sunt extrem de blamate şi atacate de activiştii acestui stil de viaţă, aş dori să afirm că s-a luat o decizie  foarte bună. Evident că în apărarea organizaţiei care promovează imoralitatea au sărit unii avocaţi parlamentari, jurnalişti, şi chiar unii europarlamentari.

Deputatul UE a venit special la Chişinău pentru a studia problemele din ultimile săptămâni ale homosexualilor moldoveni. Aceasta a declarat  că va cere Parlamentului European să intervină pe lângă guvern pentru apărarea drepturilor acestor minorităţi. În opina sa nu avem nici o şansă să ne integrăm în Uniunea Europeană dacă imoralii din Moldova nu vor avea dreptul la manifestarea publică a practicilor lor. Evident opinia europarlamentarului este una cu caracter vădit subiectiv, care încă o dată ne demonstrează că homosexualitatea este un pericol pentru societatea moldavă. Acest lucru l-am aflat de la juristul britanic Alex Spack care s-a aflat într-o vizită de lucru de trei zile în ţara noastră.

Reputatul jurist care îşi desfăşoară activitatea într-o ţară membră a Uniunii Europene a adus mai multe exemple cum organizaţiile homosexuale din Anglia au făcut un puternic lobby pe lângă Guvern şi Parlament şi au primit toate drepturile cu care descriminează orice opinie ostilă lor.

Spack a adus mai multe exemple de descriminare cu care se ocupă în prezent unde mai mulţi oameni s-au plâns de descriminare din partea activiştilor homosexuali dat fiind faptul că şi-au pierdut locul de muncă.  Fiind întrebat cum s-a ajuns în această situaţie, Spack a menţionat că introducerea termenului de „orientare sexuală” la acelaşi nivel de descriminare cu religia şi rasă a distrus  şi a schimbat valorile culturale din Anglia. „Puterea fiecărei naţiuni este democraţia” a afirmat Spack, şi că Uniunea Europeană nu are dreptul să întervină în treburile interne ale unui stat membru, cel puţin oficial. Doar cetăţenii pot decide ce e bine şi ce nu pentru statul lor” a mai ţinut să precizeze juristul care săptămânal are de confruntat cazuri când homosexualii au descriminat oameni care şi-au arătat dezacordul cu modul lor de viaţă. Alex Spack a adus exemplu unor ţări membre ale Uniunii Europene în care  guvernarea au stat tari pentru valoarea familiei, printre ele se numără Letonia, Malta sau Polonia. După cum vedem se poate ca să intri în Uniunea Europeană fără să accepţi nişte norme contradictorii culturii şi valorilor neamului nostru.

Dacă în Republica Moldova era adoptată legea pentru prevenirea şi combaterea descriminării cu tot cu termenul distrugător de „orientare sexuală” atunci mulţi oficiali care s-au exprimat împotrivă ar fi trebuit să fie daţi afară de la locul lor de muncă. De un astfel de tratament a avut recent candidatul   Phill Ladner al Partidului Conservator din Anglia, care pe blogul său personal a afirmat următoarele Eu întotdeauna voi pleda ca drepturile homosexualilor să fie tratate cu respect şi egalitate şi voi apăra viaţa lor privată, dar eu niciodată nu voi accepta comportamentul homosexual ca ceva normal, şi nu voi încuraja implicarea copiilor în acest stil de viaţă. Toleranţa şi inţelegerea este un lucru, dar promovarea homosexualitaţii de către stat este cu totul un alt lucru. De ce bisericile creştine sunt forţate să angajeze pe homosexuali în calitate de slujitori, ceea ce este absolut contrar învăţăturilor biblice? De ce creştinii şi majoritatea covârşitoare a cetăţenilor noştri sunt penalizaţi pentru că împărtăşesc alte viziuni vizavi de homosexualitate?” se întreabă Lardner.” După această opinie candidatul a fost dat afară din partid pe motiv de instigare la ură.  Şi totul s-a început de la un mic termen de “orientare sexuală” dar care aduce zilnic mult rău în societate.

Uite o astfel de Uniunie Europeană ne aşteaptă  dacă acceptăm mofturile unui grup minoritar. Şi nu  ne dorim ca  noţiunea  de  morală să  fie” floară rară ”  într-o ţară unde majoritatea populaţiei cu siguranţă s-ar declara împotriva manifestării publice al sexualităţii unor astfel de oameni. Iar statul are drept scop major protejarea moralităţii publice de orice intenţie a unui grup care doreşte să îşi afişeze păcatul în mod deschis. Pe această cale personal le mulţumesc Asociaţiei Obşteşti “Pentru Familie” pentru modul în care face ca valorile  tradiţionale ale familiei să fie promovate şi protejate dar şi altor organizaţii şi demnitari ai căror opinie şi atitudine au făcut ca instituţia familiei să aibă putere şi în acest an.

Reclame

Entry filed under: Social.

Într-un stat american femeile care doresc să facă avort vor putea să îşi vadă copilul Lituanienii spun nu paradei homosexualilor

3 comentarii Add your own

 • 1. Alexandru Curbet  |  mai 3, 2010 la 4:19 pm

  Imoralii , întâi sfidează apoi spun de egalitate în drepturi (ceea ce pentru ei înseamnă drepturi speciale pentru ei)

 • 2. alaandrei  |  mai 3, 2010 la 10:29 pm

  Societatea intreaga are numai de pierdut in urma homosexualitatii.Ce folos aduc ei societatii?

 • 3. Stacey  |  mai 5, 2010 la 2:31 am

  Ce intrebare este asta?
  homosexualitatea si intrarea in UE sunt doua variabile total diferite; nici una din ele nu afecteaza pe alta…si nu au vre-o relevanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

mai 2010
L M M J V S D
« apr.   iun. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

 • 204,900 hits

RSS Moldova Creştină

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: