Respectă comunismul libertăţile omului?

Mai 27, 2010 at 9:06 am Lasă un comentariu

Fostul preşedinte comunist, Vladimir Voronin a declarat  recent că „valorile comunismului sunt libertăţile fundamentale ale omului şi promovarea democraţiei”.  Din păcate spusele lui Voronin nu au nici o acoperire practică, atâta timp cât omenirea a suferit enorm de mult în urma acestei idiologii rele. Niciodată Vladimir Voronin nu va afirma că comunsimul este un rău, dar dacă vom face o incursiune în istorie vom vedea că o dată ajunşi la putere bolşevicii comunişti au promovat ateismul şi au persecutat mai mult ca oricine biserica ortodoxă.  Un exemplu cum comuniştii moldoveni au „respectat libertăţiel fundamentale ale omului” este şi hotărârea numărul 334 de Guvern din anul 2009  unde aliniatul B al punctului 28  interzice clar ca cultele creştine înregistrate în Moldova să aibă drept fondatori biserici sau organizaţii religioase. Prin această hotârâre fostul partid de guvernământ nu a făcut decât să încalce grav Constituţia ţării care garantează libertatea religioasă a individului.

Apoi comunismul este o doctrină diabolică care are drept armă  minciuna. Nu este greu să ne aducem aminte cum aceştia au folosit televiziunea naţională pentru a demonstra oamenilor că în ţara noastră curge lapte şi miere, pe când realitatea era total opusă.  Nici o altă doctrină în lumea aceasta nu a luptat împotriva lui Dumnezeu cum au făcut-o comuniştii. Sub pretextul că nu există Dumnezeu, aceştia au introdus cursuri de ateism în şcoli. Am trăit să auzim de la fostul preşedinte chipurile că „Isus a fost primul comunist”. În acest mod comuniştii şi-au bătut joc de credinţă.

Acum se duc discuţii aprinse pe seama interzicerii simbolurilor comuniste. Personal cred că aceste simboluri trebuiesc interzise cât mai rapid o dată ce milioane de oameni au suferit. Nu înţeleg poziţia unor analişti politici care îl condamnă pe preşedintele interimar pentru iniţiativa de a scoate aceste simboluri în ilegalitate. Prin această acţiune se va face dreptate acelor oameni care au murit în puşcării, care au fost maltrataţi  de  regimul secerei şi a ciocanului. Din păcate unii uită prea uşor trecutul. Iar acest lucru ne va costa enorm.

Anunțuri

Entry filed under: Politic, Social.

Rusia şi Ucraina joacă tare pentru Moldova Gândul zilei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Mai 2010
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,249 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: