Un regim ce a distrus identitate unei naţiuni nu mai are dreptul la existenţă

noiembrie 7, 2010 at 11:01 pm Lasă un comentariu

Ziua de şapte noiembrie are o semnificaţie pe cât de profundă pe atât de tristă în istoria omenirii. Pe data de 7 noiembrie 2010, se împlinesc 93 de ani de la debutul regimului politic comunist. Un regim care a stabilit recordul criminalităţii în istoria omenirii. Anume regimul comunist se face vinovat de uciderea a peste o sută de milioane  de oameni în doar cîteva zeci de ani în numele acestui regim. Din păcate ţara noastră nu a fost protejată de cumplitul regim, cetăţenii ţării noastre fiind obligaţi să îndure cele mai mari umilinţe, iar peste o jumătate de secol am fost sub robia, teroarea şi minciuna unui regim antiuman. O dată cu instaurarea dictaturii comuniste în Basarabia peste 300 mii de oameni au fost deportaţi sau daţi dipăruţi. Analizând aceste cifre  nu pot să îi  înţeleg pe  tinerii  care susţin încă această idiologie tiranică şi care s-au adunat în această zi pentru a celebra apariţia dicaturii roşii care au încălcat flagrant drepturile fundamentale ale omului. Nu pot înţelege cum sute de mii de moldoveni prin faptul că susţin încă doctrina  comunistă se fac complici la  constrângerile, violenţe, foame organizată şi mari epurări în masă, la care au fost supuşi oamenii din acest teritoriu. Nu trebuie să cautăm în altă parte, pentru că noi ca şi popor am avut de suferit din plin de pe urma unei idei mincinoase  comuniste, poate de aceea durerea este  mult mai mare să vezi cum oamenii încă se lasă amăgiţi de promisiuni comuniste.

Omenirea trebuie o dată să înţeleagă că acest regim care zidit pe sânge şi durere  nu poate aduce niciodată lumină.  Nu face excepţie nici partidul comunist din Republica Moldova, care are la baza activităţii sale minciuna. Altfel cum se explică  acţiunile lor pline de laşitate şi minciună, începând de la chemarea în judecată a României pentru presupusa implicare în afacerile interne şi terminând, cu acuze fără nici o acoperire reală la adresa actualei puteri. Vedem că deşi vremurile au trecut, tacticile comuniste mai sunt încă actuale. Nu trebuie să uităm istoria, pentru că riscăm foarte mult să se repete, acum când partidul comunist îşi doreşte mai mult ca oricând să ajungă din nou la putere. Mânaţi de setea revanşei, aceştia sunt gata să meargă peste orice limită de bun simţ.  Spun acest lucru deoarece după destrămarea Uniunii Sovietice, Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin a rămas singurul adept al loviturii de stat bolşevice. Din păcate amprentele comuniste mai persistă şi în ziua de azi, când  cel puţin 50% din moldoveni  mai duc dorul salamului ieftin şi alimentarea la cantină în baza talonaşelor. Vedeţi, au trebuit „doar ” 9 decenii ca minţile oamenilor să fie atât de adânc prelucrate cu minciună şi speranţe deşarte, cu atât mai mult că va trebuie mult va lua  mai mulţi ani, ca această rană să se cicatrizeze, şi populaţia ţării noastre să conştientizeze că niciodată comunismul nu va fi un lucru pozitiv.

Un alt lucru ce îmi dă regrete este acela că pe lângă comunişti au mai apărut partide care au văzut că perceptele comuniste prind la public şi s-au grăbit să le adopte pentru a câştiga capital electoral, fără măcar a studia faptele  concurenţilor electorali. Analiştii politici s-au grăbit să afirme că mai dură campanie electorală din partea Partidului Comunist nu s-a văzut încă. Declaraţiile mincinoase sunt la tema zilei în orice localite pe unde trece caravana roşie. Teliviziunile aservite comuniştilor au doar un singur scop, să lustruiască atent imaginea unui partid care timp de opt ani a fost incapabil să se gândească la binele aproapelui său. Pentru că un om priceput îşi va înfrâna vorbele şi va avea un duh potolit, dar unul mânat de mânie va aprinde doar ură şi ceartă în societate.

Şi să nu uităm ca să nu se repete istoria trebuie ca ţara noastră să fie înălţată prin binecuvântarea oamenilor fără prihană , şi să nu mai fie surpată prin gura şi acţiunile celor răi.

Reclame

Entry filed under: Social.

A promis dar nu s-a ţinut de cuvânt Cine este totuşi groparul Alianţei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

noiembrie 2010
L M M J V S D
« oct.   dec. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,892 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: