Ale cui drepturi vor fi promovate la televiziunea publică

Decembrie 11, 2010 at 12:14 pm Lasă un comentariu

În curând pe micile ecrane vor apărea patru filme documentare dedicate situației drepturilor omului în țara noastră. Proiectul întitulat Drepturile Omului pe ecran își propune să sensibilizeze opinia publică asupra drepturilor primordiale ce țin de funcționarea legilor. Parcă nimic rău în acestă inițiativă. Numai că pe lângă acest proiect, cum era și de aștetpta, s-a alăturat și organizația care promovează modul de viață homosexual – GenderDocM. Prin urmare alături de cele patru filme documentare, va fi prezentat pe tot teritoriul Moldovei, și modul de viață homosexual. Această organizație a început deja pregătirea terenului printr-o conferință de presă când a acuzat doi colaboratori ai poliției pentru moartea unui tânăr care a recunoscut că este homosexual. Organizația GenderDocM se folosește de tragedia părinților tânărului decedat pentru a-și promova politica imorală. Evident că acum vor încerca să manipuleze societatea civică cu acest exemplu, pentru că nu poate un om după o discuție cu poliția să se sinucidă, apoi mâine vor declara că cineva s-a sincucis după un articol în ziar. Mai multe informații despre acest caz putetți vedea aici. Dreptul la viața intimă,după cum bine cunosc și cei de la genderdocM este garantat de legea  supremă in stat, numai că ei nu recunosc acest lucru, ci insistă pe promovarea modului homosexual de viață, insistând ca opinia publică să le accepte toate imoralitățile.

Citind comentariile plasate de internauți la auzul acestei știri am văzut că 99 la sută sunt împotrivă ca acest documentar să fie prezentat public.Autorul unui comentariu spune că ” filmuletul vrea sa puna in aplicare drepturile homosexualilor dar defapt va anula dreptul oricarui copil la mama si tata, sau dreptul familiei la copii… Un barbat daca se considera mai putin barbat, atat timp cat are acel organ, inseamna ca e mai mult de 50% barbat decat femeie, chiar daca are unele apucaturi femeiesti partea barbateasca e mai puternica. Nu mi-as dori in veci sa am paritni de acelasi gen sau bunici, sau sora sa imi aduca o cumnata si fratele..respectiv…. Nu e bine de promovat acest lucru, duce la destrabalare” (Omuletz). Majoritatea comentariilor sunt  de acest fel, ceea ce denotă o nemulțumire a opiniei publice referitor la promovarea planinificată constant al practicilor homosexuale sub diferite măști.

Iar televiziunea națională trebuie să cunoască faptul că în țara noastră imoralitatea nu mai are limită, și rolul ei ca și televiziune este să promoveze binele și să spună adevărul, fără a fi manipulată de unee organizații care își văd doar de interesul său îngust și care atentează grav la moralitatea publică încă de la fondarea ei.

Anunțuri

Entry filed under: Social.

Cum comuniştii au descriminat creştinii Douăzeci de ani de democraţie ne-au întors cu faţa la comunism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Decembrie 2010
L M M M V S D
« Noi   Ian »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,261 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: