Minorități sexuale pe ecran-film de propaganda homosexuala si nu film documentar

Ianuarie 7, 2011 at 10:25 pm Lasă un comentariu

Aşa cum scris ieri, voi publica primele 10 minciuni din cele 51 depistate în filmul de propagandă homosexuală care va fi difuzat la postul naţional de televiziune.

1.  Minutul 00:11 Istoria lui Alexandru “Politia a aflat ca sunt de orientare gay intr-un parc si m-au santajat…mi-au cerut bani ca sa nu divulge cine sunt” Intrebarea e, cum au aflat politistii ca este gay? Oare pe culoarea ochilor sau pentru ca se indeletnicea cu ceva anume?

2.  00:42 In cazul lui Alexandru rezultatul “a fost pozitiv” deci organele de stat a luat actiune cu privire la politistii corupti. De ce ei tot timpul se plâng ca nimeni nu le apara drepturile.

3. 01:03 “Oamenii simpli care manifestă o atitudine discriminatoare.” Doar ce ati povestiti despre felul cum “politia l-a discriminat” si nu oamenii simpli. Unde sunt dovezile ca oamenii simpli l-au descriminat pe Alexandru?

4.  01:06 “Teoretic Alexandru are aceleaşi drepturi ca şi oricare alt cetăţean al republicii Moldova.” Deci ati spus-o şi voi şi o spun toţi alţii, homosexualii se bucură de aceleaşi drepturi ca şi oricare cetăţean, şi ajunge cu minciunile ca nu au aceleaşi drepturi.

5.  01:26 spusele unui protestatar “Noi nu-i atingem (pe homosexuali) cu nici un deget doar cerem ca sa se duca de aici” rostită în limba rusă  de unul din protestatari, dar homosexualii se bat în piept ca era violenţă acolo. Unde sunt dovezile? Baloanele sparte?

6.  01:38 In fiecare an homosexualii organizeaza pride “In sprijinul egalitaţii drepturilor lor cu cele ale tuturor cetăţenilor.” Păi drepturile sunt egale deja, nu tot ei au spus ca “teoretic au aceleaşi drepturi?” De ce e nevoie de a organiza pridul atunci?

7.  01:58 “Poliţia nu este în stare sa le asigure securitatea.” Dar pe ce se bazează homosexualii când fac aceasta afirmaţie? Pe incidentul cu Alexandru? Pai atunci organele de stat au luat măsuri. Sau poate se bizuiesc pe protestul din 2008 când spun că a fost multa violenţa deşi nu a fost violenţa de fel. Pe ce se bazează? Vrem dovezi!

8.  02:08 “Eram în stare de şoc căci nu eram siguri ca voi ieşi vii de acolo” spune Angela Frolov. Chiar aşa a fost? Nimeni nu a suferit violenţă. Doar nişte baloane au fost sparte. Despre ce stare de şoc   vorbeşte domnişoara Frolov aici?  Sau poate prin astfel de vorbe instigaţi oamenii la violenţă?

9.  02:15“…pot fi chiar bătuţi sau chiar omorâţi” Dar au fost? A fost macar cineva bătut? Să nu mai vorbim de omorât…NU! Aveti dovezi că în Moldova la acţiunile homosexualilor a fost omorât cineva? De ce vorbiţi aberaţii?

10.   02:36 Alexei Marcicov a declarat ca scopul pridului este  “Câştigarea dreptului la întrunire” “A discuta despre problemele care există.” Vorbiţi despre dreptul la intrunire, sau despre dreptul de a ieşi în stradă şi a defila relaţiile homosexuale şi a promova acest stil de viaţa? Despre care probleme vorbiţi? Că oamenii de rând din Moldova se indigneaza când ieşiţi în stradă? Aceasta consideraţi d-voastră probleme care trebuiesc discutate? Ce, oamenii care au valori nu mai au dreptul de a se indigna când văd lucrurile urâte pe care le practica homosexualii.

Anunțuri

Entry filed under: Social.

51 de minciuni ale celor de la Gender Doc-M promovate la Moldova1 Voronin vrea alegeri anticipate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Ianuarie 2011
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,306 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: