Cât de creştin, democrat, şi capitalist a fost Lenin

ianuarie 22, 2011 at 7:15 am Un comentariu

Pentru comuniştii moldoveni Lenin este mai presus de Dumnezeu. Ba mai mult, liderii comunişti il consideră pe unul din cei mai mari criminali ai secolului 20 drept un mare creştin. Este o mare blasfemie să spui în faţa camerelor de luat vederi ca Vladimir Lenin a fost un mare creştin, atâta timp cât acesta a fost un mare prigonitor al bisericii creştine.

Să nu uităm că leninismul este  o teorie economică şi politică având la bază marxismul. Lucru interesant că ideile lui Lenin au fost vehement criticate chiar de contemporanii săi. Nu e de mirare că chiar Federaţia Rusă, la finele anilor 1990 s-a debarasat de principiile acestui tiran. Lucru pe care nu doreşte să îl înţeleagă clasa comunistă moldovenească, din păcate. Apoi istoria a demonstrat cu lux de amânunte că ideile bolşeviste ale lui Lenin au adus numai regres şi au distrus societăţi întregi, şi nici de cum progres, aşa cum afirmă triumfător partidul condus de Vladimir Voronin. Dacă nu vă vine a crede, faceţi o mică retrospectivă asupra situaţiei economice unde a predominiat preceptele leniniste, şi aici mă refer la ţările din fostul bloc socialist sovietic, şi la ţările capitaliste din Europa? Nu cred că mai trebuie nici un comentariu aici. Apoi, domnilor comunişti moldoveni, atâta timp cât îl veţi venera pe idolul Dvs, Lenin, atâta timp binecuvântările lui Dumnezeu vor fi departe de voi, şi nu faceţi decât să atrageţi mânia Lui asupra ţării noastre. Nu uitataţi că leninismul este o doctrină diabolică care are la baza distrugerii omului şi negarea existenţii lui Dumnezeu. Şi acest lucru îl ştie bine şi Voronin, Tcaciuc sau Dodon.

Nici la capitolul moralitate Lenin nu a stat bine. Trăind în concubinaj şi un adeptul poligamiei, Lenin, vorbesc documnetele că ar fi murit de o boală sexual transmisibilă. Vedeţi, că modul de viaţă a celui ce a marcat negativ o istorie întreagă, nu a fost pe nici departe creştinesc. Iar acum comuniştii moldoveni mai au marea ruşine  să se declare creştini, atâta timp cât idiologul lor de bază a trăit în desfrîu, crime şi ură la adresa creştinilor şi lumii întregi. Nici nu e de mirare, atâta timp cât leninism înseamnă marxism, stalinism şi nu în ultimul rând satanisim. Domnul să aibă grijă de comuniştii moldoveni şi să le de-a şi lor pocainţă, de care au atâta nevoie.

Reclame

Entry filed under: Politic.

Şocant!! Pedofil repus în funcţie după ce a hărţuit sexual 4 minore!!! Moldova ostatică setei de răzbunare a unui singur partid

Un comentariu Add your own

  • 1. alaandrei  |  ianuarie 22, 2011 la 8:31 pm

    Rev 21:8 Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

ianuarie 2011
L M M J V S D
« dec.   feb. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,910 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: