Tinerii deputaţi comunişti nu au cei şapte ani de acasă

Februarie 10, 2011 at 2:12 pm 2 comentarii

Faptul că unii aleşi ai poporului nu au cei şapte ani de acasă nu mai este un secret pentru nimeni. Oameni  îi deleghează pentru a le rezolva multitudinea de probleme pe care aceştia le au, iar deputaţii pe lângă faptul că boicotează şedinţele parlamentului, uneori mai sar şi la bătaie. Cum nu ar fi straniu cei bătăuişi deputaţi sunt comuniştii. Anul trecut  liderul comunist Vladimir Voronin l-a ameninţat cu răfuială  fizică pe premierul Vlad Filat, ca apoi un alt lider comunist, Iurie Muntean, ne-a arătat că comuniştii unde nu pot cu vorba, aplică legea pumnului, astfel acesta i-a administrat câţiva pumni deputatului democrat Andrei Popov. Anul acesta junele comuniştilor, Grigorie Petrenco, în şedinţa de azi a parlamentului în loc să îi fie recunoscător dascălului care  l-a învăţat a decis că e mai  bine să îl îmbrâncească. Este vorba de altercaţia dintre comunistul Petrenco şi rectorul Academiei de Studii Economice, deputatul Grigorie Belostecinic. Am privit şedinţa parlamentului şi am văzut câte insinuări fără probe aducea fostul student Petrenco. Fiecare discurs al acestuia provoacă mânia oamenilor din jur. Astfel comuniştii prelucrează minţile tinerilor ca aceştia ulterior să nu mai aibă nici un gram de bun simţ.

Acest comportament al opoziţiei denotă faptul că un partid precum cel al comuniştilor, cu regret o spun, nu ştiu, şi nici nu doresc să înveţe a respecta o altă părere. Exact aşa proceda şi Vladimir Lenin, şi Iosif Stalin şi toţi liderii din fostele sau actualele ţări comuniste.

Îmi pare rău că avem în parlamentul ţării astfel de deputaţi, pentru că o ţară nu poate prospera atâta timp cât legea pumnului există  la nivel de stat, şi intens promovată de unii aleşi ai poporului.

Anunțuri

Entry filed under: Social.

În numele cui ucid teroriştii musulmani? Cum va fi pedepsit Plahotniuc?

2 comentarii Add your own

  • 1. Vitalie  |  Februarie 10, 2011 la 6:32 pm

    De ce nu condamni şi comportamentul lui Belostecinic? Cum se potriveşte unui rector, reprezentant al domeniului Educatiei, sa se comporte astfel? ce exemplu dă el profesorilor, celor din jur? eu cred că ambii se fac vinovaţi şi trebuie traşi la răspundere disciplinară.

  • 2. Radu Blendarencu  |  Februarie 10, 2011 la 10:55 pm

    Cel care a provocat a fost deputatul comunist, si apoi merita de urecheat un pic dupa felul cum s-a comportat acesta. Eu nu am vazut nici un fel de violenta ci doa run comportament vulgar al lui Petrenco

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2011
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,303 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: