Legea Nedescriminării descriminează societatea

Martie 28, 2011 at 7:09 am Lasă un comentariu

Cel puţin în varianta pe care o avem acum,  proiectul legii nedescriminării a început deja să discrimineze societatea. Mai întâi organizaţia care promovează metodic drepturile homosexualilor Gender Doc-M  a cerut despăgubiri morale în valoare de 7 mii de lei de la vice-preşedintele Asociaţiei Obşteşti „Petru Familie”, Vitalie Marian, pentru că acesta a postat pe blogul său personal o listă cu persoanele care susţin deschis drepturile homosexualilor. Şi aceasta în condiţiile în care trăim încă într-un stat democrat. Însă, probabil încurajaţi şi de intenţia unor partide de la guvernare, Coaliţia Nedescriminare merge şi mai departe şi cataloghează drept „inculţi, lipsiţi de cultură şi homofobi” pe cei care nu doresc să accepte stitul de viaţă al homosexualilor. Atunci  mă întreb dacă această lege nu are încă nici o putere juridică, ce se va întâmpla în cazul în care ea va fi adoptată de Parlamentul ţării?  Nu au scăpat de critici acide nici reprezentanţii presei care dezaprobă tentativa activiştilor gay de a-şi legifera modul sexual de viaţă. Recent unul din cei mai respectaţi  jurnalişti din Moldova, Petru Bogatu şi-a expus părerea împotriva legii nediscriminării, şi evident a intrat în aria cuvintelor obscene venite din parte suporterilor homosexuali. Devine tot mai evident că această lege aduce cu sine mari prrejudicii de moralitate în primul rând şi nici de cum nu va îmbunătăţi starea economică a ţării, aşa cum obişnuiesc să afirme juriştii organizaţii Gender Doc. Ba mai mult, homosexualii au început a ameninţa pe cei care nu doresc le accepte practicile lor. Doi homosexuali după ce au cumpărat o bere dintr-un bar din capitală au început a se săruta demonstrativ în faţa vânzătoarei spunându-i acesteia că legea deja le permite acest lucru Evident că este o minciună,aşa cum este o aberaţie şi afirmaţia precum că, în Republica Moldova ar trăi 90 de mii de homosexuali, minciună aruncată societăţii de organizaţia Gender Doc-M. Dacă această lege ar fi avut forţa juridică, iar vânzătoarea ar fi dezaprobat gestul acestor tineri, atunci ar fi primit o pedeapsă aspră pentru descriminare.Recent m-am simţit jignit de afirmaţiile ministrului justiţiei care i-a categorisit pe cei care se opun legii şi sintagmei „orientare sexuală” drept „prost educaţi şi informaţi”.

Dar cel ruşinos mod este faptul că ministru şi partidul din care face parte a promis unei ţări întregi că nu va vota pentru o asemenea lege ca ulterior să afirme că societatea are nevoie  imperativ de o astfel de lege.  Se pare că devine normă ca politicienii să uite imediat după alegeri promisiunile date oamenilor. Uite acest lucru este o mare discriminare la care ne supune guvernarea. Şi după ce prin mila lui Dumnezeu am scăpat de un regim totalitar care, culmea, tot de incapabilitatea democraţilor au ajuns la putere, acum se profilează instaurarea unui alt regim, la fel de totalitar şi discriminatoriu care va hărţui în permanenţă majoritatea populaţiei.

Recent în cadrul unei dezbateri televizate, directorul executiv al centrului Helsinki pentru drepturile omului, juristul Teo Cârnaţ, a dezvăluit că această lege este creată special pentru a apăra şi a promova drepturile minorităţilor homosexuale şi această lege este practic, „împinsă”  de un grup de lobişti, deşi  organizaţii  precum ONU, CEDO, şi Declaraţia Universală a Drepturilor Omului nu operează cu noţiunea de „orientare sexuală” iar avizele existente reprezintă opinii separate, neavând caracter obligatoriu pentru Republica Moldova. Prin urmare Moldova devine poligon de experimente pentru cei care doresc să facă din păcat virtute.

Poate în ceasul al doisprezecelea actuala guvernare va privi ce se întâmplă în ţări din Uniunea Europeană, unde homosexualii câştigă teren şi discriminează pe oricine şi peste tot.

Anunțuri

Entry filed under: Social.

De ce nu se face un referendum? Gândul zilei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Martie 2011
L M M M V S D
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,248 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: