Opiniea mea despre dezbaterea cu privire la documentarul drepturilor homosexualilor de la Moldova 1

mai 19, 2011 at 6:41 am Lasă un comentariu

Chiar dacă s-a difuzat la o ora târzie am privit cu atenție dezbaterea ce a avut loc la postul național de televiziune Moldova 1 dintre cei care doresc ca documentarul minorităților sexuale să fie difuzat și cei care se opun acestui  filmuleț. Promotorii acestui film printre care regizorul filmului propagandistic Marin Turea și reprezentantul Amnesty International, Gheorghe Zugravu au încercat să ne convingă că  homosexualitatea nu este un lucru rău și că toată populația are dreptul să cunoască aceste practici prin intermediul televiziunii publice pentru că sunt contribuabili și ei la bugetul acestei televiziuni. Atunci m-am gândit de ce oare nici bețivii , hoții sau criminali că tot s-au înmulțit, nu au venit cu astfel de propuneri, caci și ei reprezintă societatea?  Marea problemă constă înfaptul că unii nu doresc ca o patimă omenească  să o ridice la rang de virtute iar alții, în speță, homosexualii, fac tot posibilul ca practica lor să ajungă cât mai populară, și ca oamenii să îi accepte, pentru a le permite să ducă o propagandă agresivă a homosexualității.

Reprezentanta Mitropoliei a fost de multe ori aprinsă în declarații, afirmând că țara noastră este toată ortodoxă.  Nu este chiar așa. Dacă ar fi fost cum spune ea, atunci cu siguranță oamenii ar fi avut o altă relație cu Dumnezeu, și avortul, imoralitatea, crimele, și alte lucruri rele nu s-ar fi întâmplat cu o astfel de repeziciune. Îi înțeleg atitudinea ei față de homosexuali, dar trebuie să fim corecți cu toți când ne exprimăm opinia. Sunt total de acord cu afirmația precum că nu este moral ca o televiziune care se pretinde publică să promoveze agenda homosexualilor.

Asociația obștească „Pentru Familie” a fost reprezentată de pastorul bisericii Buna Vestire, Vasile Filat. Dânsul a venit cu argumente elocvente  împotriva difuzării acestui film, și a adus mai multe date statistice din SUA și Europa unde homosexualii au mers pe aceeași tactică de a „informa”  populația țării despre practicile lor.  Este bine știut că marea majoritatea a bolnavilor de SIDA sunt homosexualii. Pedofilia este cel mai tare răspândită tot în rândul activiștilor gay. Dacă un post național tv va începe o astfel de propagandă să nu ne mire faptul că această practică nocivă va ataca tot mai mult în familie și viitorul copiilor noștri. 

 În concluzie – astfel de filme cu caracter propagandistic nu trebuie să aibă loc niciodată la nici o televiziune, pentru că nu poți  devierile sexuale ale oricărui om să le aduci la televiziune pentru a le prezenta întregii țări.

Reclame

Entry filed under: Raţiune.

Moda duelurile din campania electorală Credința fără fapte este zadarnică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

mai 2011
L M M J V S D
« apr.   iun. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,910 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: