Bunăstarea țării depinde de spiritualitatea ei

Iulie 20, 2011 at 8:05 pm Lasă un comentariu

Nu mai este un secret pentru nimeni că marea majoritate a populației țării se consideră creștini. Cu mare regret din relația personală cu Dumnezeu, oamenii fac din religie un spectacol ieftin și urât, iar de acest lucru suferim noi ca și națiune din toate punctele de vedere. În curând țara noastră va face 20 de ani de independență, iar economia ei, cu regret este într-un regres continu. Dacă ar fi altfel atunci cu siguranță ar fi mult mai multe locuri de muncă, iar oamenii nu ar pleca din Moldova. Acest lucru se întâmplă pentru că oficialii noștri l-au scos aproape  total pe Dumnezeu din schemă, iar unii din cei care ar trebuie să fie lideri spirituali  ai țării prea puțină atenție atrag acestui lucru. Dar oare nu Dumnezeu promite în Biblie că dacă ne vom închina Lui, atunci vom avea parte de belșug, iar dacă alegem să ne închiăm altor lucruri atunci vom fi blestemați pentru multe generații. Sună dur, dar Dumnezeu este unul gelos, care dorește ca noi, ca și creație a Sa, să îi acordăm toată atenția.  Ca și  țară avem această posibilitate de a fi o țară prosperă. Da, nu avem petrol, nu avem gaz. dar avem  din cele mai roditoare soluri, dar cu mare regret spiritualitatea țării noastre lasă de dorit. Ba mai mult, au apărut multe voci, care consideră că fără Dumnezeu ne-ar fi mult mai bine. Oare să fie așa? Uitați-vă la națiunile care la începutul lor ca și țări se închinau singurului Dumnezeu adevărat, unde au ajuns ei, si unde suntem noi?

Recent un un prieten de al meu american a văzut că unele sate de la noi sunt mai vechi decât însăși existența SUA.  M-am întrebat atunci, unde a ajuns SUA și unde suntem noi, moldovenii. Evident, contextul istoric în care am fost ne-a fost unul greu și dur, dar Dumnezeu este același în orice vreme, totul depinde de inima omului și de relația lui cu Dumnezeu.

Dacă am fi avut lideri politici care ar promova adevărurile biblice în societate, dar nu este tocmai așa. Uitați-vă cu ce se ocupă actualii actori de pe scena politică autohtonă? Certuri interminabile, jigniri dure și  conflite permanente.Oare ce înțelegem noi ca și cetățeni din tot acest peisaj? Eu am înțeles una, 90 la sută din actualii lideri politici se folosesc de Dumnezeu doar de câteva ori pe an. Este trist. De aceea doar de câteva ori pe an, poate să ne fie bine. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze țara noastră cu adevărați oameni cu frică de Dumnezeu în deciziile pe care le iau, altminteri calificatiful de cea mai săracă țară îl vom avea pentru mult timp.

Anunțuri

Entry filed under: Meditaţii.

Ca în vremea Judecătorilor Premieră în Moldova. Blogger dat in judecată de homosexuali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Iulie 2011
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,255 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: