Cine îi va scoate pe comuniști în afara legii

februarie 17, 2012 at 7:37 am Lasă un comentariu

Partidul Comunist din Moldova seamănă tot mai mult cu o caracatiță, care și-a înfipt tentaculele peste tot și nu mai poți scăpa de ele chiar dacă aparent această caracatiță este liniștită. Nici pe departe așa. Partidul condus de bătrânul general Vladimir Voronin ne demonstrează adevărate mostre de  felul cum nu trebuie să fie un partid și de lipsă totală de cultură politică și civică. De ceva timp acest partid și aliații lor au uitat ce mai înseamnă bunul simț. Altfel nu știu cum să mai definești acțiunile partidului comunist, care au trecut la acțiuni antidemocratice la nivel de țară. Pe lângă faptul că protestează zilnic în fața Ministerului Agriculturii  țipând vehement și tulburând liniștea publică și activitatea oamenilor care lucrează sincer pentru un salariu care le-ar permite să își  hrănească familia, comuniștii  boicotează ședințele Parlamentului. Deși le boicotează, nu uită să   își ridice salariile frumoase pe care le au în calitate de aleși ai poporului. Cum vă pare drag alegător.  Acei oameni pe care mulți din rudele noastre i-au trimis în Parlament nostalgici după vremurile de până la anii 1990, acum nu mai doresc să muncească, dar să fie cu salariu la zi. Ei acest lucru nu este hoție adevărată?

Acești comuniști  pe zi ce trece devin tot mai agresivi  iar faptele lor dovedesc comportamentul inadecvat al acestor aleși ai poporului. Au fost cazuri zilele trecute când doar intervenția poliției i-au oprit pe Sârbu, Muntean, Ceban sau Petrenco să intre în cabinetele provizorii ale deputaților care fac parte din diferite comisii parlamentare. Cam în așa mod percep acești deputați democrația. Încă o dată vedem că nici în ruptul capului nu se pot obișnui că au pierdut puterea deținută de un deceniu. Mă tem să mă gândesc ce va fi dacă persoanele sus menționate vor ajunge în structurile de forță ale țării. Cu siguranță că vor reâncepe a organiza acele coridoare ale terorii folosite de simpatizanții lor la 7 aprilie. Pentru că democrația în variantă comunistă nu este decât teroare, frică și mult haos.

Pentru situația actuală de vină nu sunt decât cei de la guvernare care au aplicat o politică tolerantă cu partidul care a omorât cei mai mulți oameni pe timp de pace de-a lungul istorie. În loc să aplice legea pentru cei care timp de opt ani au falsificat istoria, limba, și-au însușit bunuri materila pe căi nu tocmai corecte, și și-au pus oamenii lor în toate structurile statului, acum trebuie cu toți să fim martori la circul  oferit gratis de junii deputați comuniști, care chipurile luptă pentru binele și echitate socială. Dacă ar fi așa cum spun, atunci de ce nu renunță la toate privilegiile de deputați și la salariile  lor, și să le ofere bătrânilor care i-au votat? Nu o vor face, pentru că echitatea socială este doar un mit pentru comuniști, iar oamenii sunt folosiți carne de tun, pentru ca acest partid ăs ajungă pe cale legală în parlament încă o dată.

Mă tot întreb de ce Alianța a cedat teren în fața comuniștilo și atît de neputincios privesc la haosul  la care ne tot supune acest partid. De ce nu susțin o lege de a scoate în afara legii Partidul Comunist, dacă se știe foarte bine că prin definiție comunismul a fost și rămâne o frână în dezvoltarea oricărei națiuni. Iar istoria a dovedit acest fapt. Să îi mai cred oare pe Vlad Filat, Marian Lupu, sau Mihai Ghimpu când spun că vor face tot posibilul ca, partidul comunist să nu mai vină la guvernare? Din acțiunile sau inacțiunile actualilor democrați îmi vine greu să cred. Mă tem că se vor trezi când va fi prea târziu. Dar și mai tare mă tem că actuala guvernare au prea multe lucruri în comun cu fosta guvernare dacă se tot tem să spună adevărul pe față. Cunosc un lucru, că va veni o zi când lucrarea fiecăruia va fi dată pe față. De aceea cât încă nu este târziu, dragă putere  țineți-vă de promisiuni și faceți ca în această țară să nu mai existe un partid ca cel al comuniștilor, pentru că este o doctrină străină neamului nostru. Și voi o știți foarte bine.

Reclame

Entry filed under: Social. Tags: , , .

Culmea, deși au un post de lucru îl consideră ilegal! Situația demografică din comuna Lăpușna raionul Hâncești

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

februarie 2012
L M M J V S D
« ian.   mart. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 205,210 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: