Organizația homosexualilor Gender Doc-M continuă politică de minciună și calomnie

februarie 23, 2012 at 9:27 am Lasă un comentariu

În cadrul unei conferințe de presă organizația care apără și promovează pe scară largă homosexualitatea în Republica Moldova  au adus învinuiri nefondate și lipsite de orice bun simț  precum că Asociația Obștească Pentru Familie, în anul 2008 le-ar fi asaltat autocarul cu gay și lesbiene. Această învinuire este o minciună pentru că la acea vreme Asociația despre care ei spun nici nu exista, iar autocarul plin de gay și lesbiene a fost asaltat de veteranii războiului din Afganistan și de reprezentanții unei mișcări ortodoxe. Nu este greu să intuiești că Gender Doc lovește prin asemenea minciuni în conducerea Asociației Pentru Familei care duce o politică de prevenire a societății față de pericolul homosexualității în Republica Moldova. Dar totodată conducerea asociației și membrii ei protestează întotdeauna pașnic și în parametrii legii, ceea ce nu putem spune de homosexuali și lesbiene, care nu o dată au sfidat bunul simț și legile morale ale unei societăți. Iar cazul când mai mulți homosexuali și lesbiene s-au adunat în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și s-au sărutat demonstrativ, este o sfidare a moralității publice.

O altă minciună grosolană pe care o tot promovează această organizație, este că după spusele lor în Republica Moldova ar fi 90 de mii de homosexuali. Această cifră nu are nici o dovadă statistică. Și nici nu va fi atâta timp cât numărătoarea este făcută de chiar Gender Doc-M. Dacă ar fi fost așa, de ce doar un număr limitat de homosexuali și adepți ai lor protestează de fiecare dată? Pentru că ei sunt puțini, și le place să mintă cu cifre.

O altă minciună a celor de la Gender Doc este că în Moldova în fiecare familie este cineva gay. Am foarte multe rude din partea ambelor părinți, și nu cunosc pe nimeni că ar fi homosexual, pentru că toți au familii, copii și duc un mod sănătos de viață.

Încă o dată vedem cum organizația homosexualilor nu se mai oprește din a fabrica minciuni și calomnii la adresa tuturor care nu le împărtășește modul lor de viață. Dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Homosexualitatea este potrivit Sfintelor Scripturi un mare păcat, iar cei care sunt implicați în această imoralitate vor suporta consecințe. Totuși o dată lăsat acest păcat poate aduce multă eliberare oamenilor.

Reclame

Entry filed under: Social. Tags: , , , .

Autoritatea morală nu este obligatorie pentru președintele Moldovei Domnule premier cât de credibili sunt consilierii Dumneavoastră?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

februarie 2012
L M M J V S D
« ian.   mart. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 205,210 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: