Ce îmi doresc de la noul președinte

Martie 21, 2012 at 10:45 pm Lasă un comentariu

Moldova are președinte pentru o durată de patru ani. Lucru care părea o iluzie la un moment dat. Dar avem președinte și mulți i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru această realizare. Și cu adevărat este o realizare căci am mai ieșit ca și țară dintr-un top al rușinii dat fiind faptul că aproape trei ani nu am avut un președinte ales. Acum, o dată cu alegerea lui Nicolae Timofti în calitate de președinte al Republicii Moldova, îmi doresc ca dumnealui să se conducă de lege. Numai că un lucru nu pot înțelege, de ce a spus că va reforma sistemul judecătoresc abia acum, deși a putut să o facă mult mai înainte fiind în multe funcții cheie în acest sistem. Dar sperăm că vorbele noului președinte au fost pline de sinceritate  și va face cum a spus.

O altă dorință este ca cel de al patrulea președinte ales al țării să nu fie președintele unui partid sau grupări politice anume, și să nu fie catalogat drept omul cuiva și să nu fie un președinte doci doar unui grup politic , ci să fie omul țării, așa cum de mult nu am mai avut, și dupăp care atât de mult tânjim după un președinte al nostru, al țării.

Îmi doresc ca președintele Nicolae Timofti să fie consecvent în declarații și să își respecte cuvântul dat. Ce mult îmi doresc să fie un președinte pe cât de simplu pe atât de hotărât în problemele stringente ale societății.

Îmi doresc ca noul șef de stat să nu fie ușor influențabil și șantajabil, și să nu promule legi rele care vor distruge țara mai ales că știe bine legislația. Mai doresc ca Nicolae Timofti să încerce să conducă după legile Bibliei, pentru că va jura pe Cartea Sfântă când va fi investit. O altă dorință a mea, este ca noul șef de stat să apere cu sfințenie instituția familiei tradiționale, pentru că țara va prospera și va fi pace doar atunci când în familiile din țară va fi armonie.

Și de la noul președinte mai doresc să aducă pacea și liniștea în țară. De fapt chiar a promis acest lucru și îmi este interesant cum va colabora cu Partidul Comunist care încă nu recunoaștea legimitatea alegerii noului președinte.

Mizez pe capacitatea și experiența de o viață a președintelui Timofti, și vreau să cred că această experiență îl va ajuta să fie acel factor de echilibru dintre ruși și moldoveni, dintre Tiraspol și Chișinău, dintre Chișinău și Comrat și dintre putere și opoziție. Dumnezeu să îl ajute în planurile sale pentru binele cetățenilor !!

Anunțuri

Entry filed under: Social. Tags: , , , , .

Dragi guvernanți, cum rămâne cu izvorul genofondului național Nevoia unei şcoli a trăncănelii sau cum banul educă societatea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Martie 2012
L M M M V S D
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,255 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: