Creștinofobia, un nou fenomen descriminatoriu în Moldova

aprilie 4, 2012 at 10:56 pm Lasă un comentariu

Termenul de homofobie devine tot mai răspândit de către toti acei care promovează  instent modul public homosexual de viață, la adresa celor care au o altă părere.  Termenul este unul incorect si ofensator la adresa celor care nu accepta imoralii . Fară ca să realizeze acest lucru , multi accepta termenul “homofobie” ca unul firesc, ceea ce este o mare greșeală.  Acest lucru se datorează faptului că în Republica Moldova libertatea religioasă este diminuată drastc. Nu exagerez deloc. Poporul începe a sălbătici  datorită consecinților  evanghelii urii la care au fost supuși părinții noștri în timpul regimului sovietic.  În acele vremuri nu demult îndepărtate  ura regimului comunist împotriva statului nu mai avea margini. Ce care doreau să aibă  o viață și o disciplină duhovnicească erau supuși la o medicație psihiatrică  pentru a fi distruși pentru a nu trăi așa cum o cere Dumnezeu. Regimul roșu comunist s-a folosit de arme precum excluderea  din rândul clerului, caterisiri și interdicții de a mai  sluji indiferent din ce cult faci parte. Populația a fost supusă unui proces diabolic de spălare a creierului prin intermediul școlilor, revistelor și a cinematografiei. Atunci a fost necesară aparița unor voci ai martirilor, după ce teroarea regimului comunist  a redus numărul slujitorilor la 2-3 sute. Și martiri au fost, alfel nu mai ajungea credința până în zilele noastre.

Regimul comunist la scara pe care cu toți o cunoșteam a plecat, și Moldova  s-a bucurat de o libertate religioasă fără precedent. Însă această libertate a făcut să lucreze din păcate tot împotriva creștinilor, pentru că ne ciocnim de un nou fenomen discriminatoriu la adresa celor care spun ceea ce Biblia spune.  Este vorba de cei care susțin homosexualitatea ca și normă. Moldova a intrat într-o nouă etapă grea care face ca noi să nu mai decidem în țara noastră iar să fii creștin înseamnă să fii homofob, intolerant, îngust la minte și incărturar. Biserica a devenit oaia neagra a societății indiferent de cult. Și doar pentru că se opune, pe bună dreptate legii care lovește crunt în instituția familiei , bisericii și a bunelor moravuri. Acum ca niciodată este nevoie ca societatea să nu tacă, pentru că o parte a guvernării încearcă să promoveze o lege care ne va distruge în timp. Creștinofobia este alimentată și de unii reprezentanți ai presei. Ei, care ar trebuie să fie străjerii societății în cele mai sensibile probleme, în aceste zile promovează tot mai mult răul și distorsionează în mod tactic Sfintele Scripturi dându-le o  interpretare în folosul răului.

Este nevoie de o mass-medie care  au cunoștințe biblice și care practică creștinismul, pentru că doar cunoștințele și aplicare doctrinelor Bibliei poate să îl facă pe om matur și puternic. De aceea ca și    ziar  dorim să stăm tare pe adevărurile absolute ale Scripturilor.

Apoi avem nevoi de oameni care pot discerne bine vremurile în care trăim și nu se lasă manipulați atât din interior cât și din exterior. Martiri au fost în toate cultele creștine, de aceea indiferent de cultul creștin din care facem parte trebuie să spunem adevărul. Și adevărul e unu, homosexualitatea e păcat oameni buni, nu este o virtute care trebuie promovată. Să nu uităm că dacă acum stăm indiferenți, foarte curând  această idiferență ne va distruge. Iar istoria e plină de astfel de mărturii când răul a triumfat atunci când oamenii buni au tăcut.

Reclame

Entry filed under: Raţiune, Social. Tags: , , , , , .

Cum de procedat în acest caz Amnesty International Moldova? Tragem Uniunea Europeană de mână în Moldova

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

aprilie 2012
L M M J V S D
« mart.   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 205,210 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: