Nu te chinui să te îmbogățești

aprilie 24, 2012 at 7:04 am Un comentariu

„Cei ce vor să se îmbogățească, dimpotrivă cad în ispită, în laț și în multepofte nesăbuite și vătămătoare care cufundă pe oameni în prăpăd și pierzare. Căci iubirea de bani  este rădăcina tuturor relelor, și unii care au umblat după ea au rătăcit de la credință și s-au străpuns singuri cu o mulțime de chinuri” (Sfânta Scriptură. Epistola către  1Timotei 6:9).

Chiar dacă au fost scrise aceste versete cu două mii de ani în urmă, actualitatea lor nu poate fi pusă la îndoială de către nimeni, ba mai mult, suntem martori cum iubirea de bani ucide omenia din om.  Sărăcia în care se află majoritatea populației noastre îi fac ca să alerge după îmbogățire rapidă cu orice preț. Dar după  vedem în realitate, goana după îmbogățire este pentru cei mai mulți un chin groaznic. Acești oameni, cad în diferite lanțuri și pofte nesăbuite și uită ce mai înseamnă omenie, bun simți și să îți iubești aproapele tău ca pe tine însuți.

Cred că exeple veți găsi nespus de multe la acest subiect. Dar să nu uităm că   cei care fac din bogății un zid, se înșeală amarnic. Chiar dacă acum cu bani cumpără tot, începând de la relații, influență și terminând cu poziții și funcții. Căci este o modă la moldoveni să își cumpere poziția pe o listă de partid mai bunicică, sau să plătească bani grei pentru a intra la un post bun de lucru.  Însă cu bani nu poți cumpăra lucruri cu adevărat bogate și valoroase, cum ar fi bunul simț, dragostea pentru aproapele tău, și cel mai important, viața veșnică în Isus Hristos.

Deci să alergăm și să ne grăbim  a ne îmbogăți cu adevărat cu cele mai frumoase lucruri, care cu siguranță vor eclipsa lucrurile materiale după care fuge omenirea în zilele noastre.

Reclame

Entry filed under: Social.

Tragem Uniunea Europeană de mână în Moldova Noul președinte blând cu pedofilii

Un comentariu Add your own

  • 1. Nicu  |  aprilie 24, 2012 la 8:25 pm

    De cand caut asemenea articole sa mai luminez mintile oamenilor stralucite pline de cunostinte multilaterale. De ce nu vrea lumea sa inteleaga ca internetul e cea mai usoara metoda de a te imogati. Cred ca pariuri sportive va spune totul. Eu, varul, sora, prietenii toti au inceput-o aici. Acum lucreaza toti prin companii cu capital strain. Cred ca vam intrigat, cel putin sper.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

aprilie 2012
L M M J V S D
« mart.   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 204,894 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: