După pedofili, președintele arătă compasiune față de homosexuali

Aprilie 28, 2012 at 7:29 am 1 comentariu

Președintele ales Nicolae Timofti pare să nu mai ia în considerație vocea poporului și rațiunea lui, dar ascultă doar de niște oficiali europeni care nu cunosc nici contextul și nici specificul țării noastre. Preșdintele Timofti în prima sa vizită peste hotare probabil nu a văzut cum homosexualii discriminează biserica și pe toți ai căror opinie este împotriva acestui mod imoral de viață. De altfel nu îmi explic cum acest președinte a afirmat răspicat că legea nedescriminării trebuie votată. Nu mai înțeleg nimic din acțiunile acestui președinte. Se pare că nu este un șef de stat al moldovenilor ci al unui partid din parlament, pentru că din ceea ce știu politicienii zilelor noastre  homosexualitatea legiferată este respinsă de marea majoritatea a populației. Mai înainte de a se da cu părerea era poate mai ine ca să întrebe populația țării pe care o reprezintă dacă este sau nu de acord cu această lege. A cui voce a reprezentat președintele la Bruxelles? Cel puțin nu opinia mea  și încep cu tărie să mă detașez de un astfel de președinte care în doar o săptămână ne-a demonstrat slăbiciunile sale. Și anume, a respins legea care prevede căstrarea pedofililor, ceea ce arată grija  președintelui față de pedofili și indiferența față de victimile acestora. Oare cum se va uita acest președinte în ochii victimilor, atât a pedofilior cât și a homosexualilor  care de multe ori au aceleași interese sexuale- copii??

Oare președintele a întrebat populația creștină din Marea Britanie, Spania, Olanda sau Germania la ce presiuni și discriminări sunt supuși din partea homosexualilor agresivi? Nu cred, pentru că el cântă aceeași piesă ca și un alți câțiva oficiali moldoveni care ne spun zi și noapte că legea e bună. Sunt de acord că e bună dar fără termenul de orientare sexuală,  termen pentru care a fost plămădită această lege. Oare  să nu mai predomine rațiunea în țara noastră? Oare  atât de mult degradăm valoric, când azi spui una și după ce te întorci din Bruxelles spui alta? Ce  fel de deminitar mai ești?  Bine zice un proverb biblic la adresa celor care au spus că nu vor vota această lege ca apoi să se răzgândească peste noapte. „Este o cursă pentru un om să facă  în pripă o făgăduință sfântă și abia după ce a făcut  juruința să se gândească”

Dacă tot se dorește echitate, și vocea poporului să mai aibă putere, lasă-ne pe noi să decidem dacă vrem sau nu legea, printr-un referendum național? De ce se tem toți de un asemenea referendum?

În concluzie doar atâta doresc să spun. Trist început de mandat pentru acest nou președinte. Ce legi mai urmează a fi adoptate? În favoarea cui?

Anunțuri

Entry filed under: Politic. Tags: , , , .

Nevoia toleranței zero în Moldova Moldova ostatică mentalității comuniste

1 comentariu Add your own

  • 1. Vasile Filat  |  Aprilie 28, 2012 la 4:30 pm

    Da, evident că președintele nostru nu caută să vadă și cealaltă parte (gravă) a problemelor legate de legea antidiscriminare și pedofilie… Tristă realitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Aprilie 2012
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,255 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: