Legea care ne va dezbina mult timp

Mai 10, 2012 at 9:20 pm 1 comentariu

Nu vreau să cred, dar dacă am ajuns ca o lege, o sintagmă și două cuvinte să orbească atât de mult  o bună parte a clasei politice atunci înseamnă că am ajuns rău de tot. Chiar dacă nu îmi place să scriu despre această lege a nedescriminării, mă simt nevoit să o fac, pentru că  cele două cuvinte  scrie în ea și pentru care se dă marea bătălie a dezbinat și dezbină societatea noastră. Nu trece nici o zi ca să nu avem vre-o emisiune la această temă, și unde oamenii sunt mințiți că homosexualitatea este inofensivă. Și ce este mai trist că aud păreri de la oameni cu multe facultăți și cu poziții cheie în stat care au declarat că ar prefera paradele gay în centru capitalei în detrimentul hotarului de pe Prut și Nistru. Chiar atât de jos coborâm și nu vrem să vedem că homosexualitatea este condamnată de Sfânta Scriptură pentru că este un rău, iar dacă pretindem că suntem o țară creștină, deși este greu de crezut acest lucru văzând deciziile care se iau, atunci ne îndreptăm spre un colaps moral al națiunii. Cel mai trist este că acest colaps este alimentat și de marea majoritatea a presei noastre. Îmi pare rău să aud că jurnaliști cu notorietate strigă sus și tare că noi ca și creștini trebuie doar să iubim  și să nu îi judecăm pe cei  de o altă orientare sexuală, pentru că “toți suntem fii Domnului”.  Nu este adevărat pentru că Biblia spune că poți fi un adevărat copil al lui Dumnezeu doar dacă îl accepți pe Domnul Isus în inima ta, deci așa zisele doctrine teologice ale unor jurnaliști și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale nu își au nici un suport biblic, ci doar au o puternică tentă manipulatorie. Se manipulează că biserica nu este tolerantă, și toată atenția este îndreptată asupra biserici, dar nicidecum nu se vorbește despre molestările sutelor de copii ale pedofililor care de cele mai multe ori au tangețe cu homosexualii. Oficialii acuză biserica că ar trebui să aschite pagubele materiale cauzate de pierderile la CEDO, dar nu vorbesc despre pagubele morale pe viață ale familiilor molestate de pedofili.

Este o totală nepotrivire și multe contradicții cu această lege care va dispersa mult societatea noastră. De ce nu am auzit nici un oficial să vine cu exemple vii cum această lege ar putea îmbunătăți modul de trai al moldovenilor? Nici nu o vor face, pentru că înclin să cred că altceva stă în spatele acestei legi decât ceea ce încearcă să ne convingă o bună parte a celor de la guvernare.

Mă mai întreb dacă această lege cu adevărat ne va face liberi ca și națiune, așa cum speculează promotorii ei? Oare în adoptarea ei stă salvarea țării noastre de sărăcie, minciună, corupție, crime?  Oare chiar atât de naivi am ajuns să fim să credem că o sintagmă poate să ne aducă imediat în Uniunea Europeană?

Am atâtea întrebări la care nimeni din cei care promovează legea nu au răspuns, și mă îndoiesc că o vor face, pentru că legea dată este o cutiei a Pandorei, care o dată deschisă nu va mai putea fi închisă, și  nimeni atunci nu vor mai putea opri doleanțele și poftele homosexualilor care cu mult curaj vor cere alte drepturi. Au recunoscut-o chiar ei în conferința de presă, că doar legea nedescriminării îi vor ajuta să organizeze paradele homosexualilor în Piața Marii Adunări Naționale. Dar nu știu de ce, nimeni nu atrag atenție la ceea ce spun homosexualii, dar își îndreaptă arteleria grea asupra bisericii? Biserica este ultimul bastion în calea adoptării legii buclucașe. Și asta o știu toți.

De un lucru îmi pare rau. Că un partid precum PLDM dintr-un contestatar al legii a devenit promotorul numărul unu al acestei legi.  Dar să nu uităm că ce seamăna omul, aceea va secera. Si PLDM  este partidul care va dezbina societatea prin legile pe care le promovează.

Anunțuri

Entry filed under: Politic.

Moldova ostatică mentalității comuniste În cine să mai creadă moldovenii?

1 comentariu Add your own

  • 1. Vasile Filat  |  Mai 10, 2012 la 9:40 pm

    Și apoi, Biserica se opune acestui proiect de lege tocmai pentru că îi iubește și pe homosexuali și nu le dorește răul pe care și-l pricinuiesc ei singuri și pe care doresc să-l pricinuiască și altora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Mai 2012
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,255 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: