Ateismul, un fals ce câștigă tot mai mult teren

Iunie 21, 2012 at 6:02 am Lasă un comentariu

Ateismul a luat amploare, atat in Europa, dar si in Statele Unite. Omul religios încearcă să rămâna cât mai mult într-un univers sacru, pe cand omul lipsit de sentiment religios trăiește într-o lume desacralizata, spunea Mircea Eliade, în cartea sa „Sacrul si profanul”.
Ateismul nu este doar o convingere, care neaga credinta religioasa, ci este un vlastar al unei miscari sociale, care intentioneaza sa dărâme structurile sociale. Așa cum  avem organizatiile feministe care  sunt împotriva patriarhatului, activiștii pentru pace, lupta impotriva ideologiei razboiului, ateii devin tot mai mulți  se ridica și spun cu tărie  că rasa umana trebuie sa evolueze dincolo de  credință. Mulți atei care cred că au gasit dovezi împotriva lui Dumnezeu sunt atrași de ateism, ca de o arma împotriva amenințării religioase la libertate și libera exprimare. Din păcate avem și în Moldova mișcări care promvează ateismul cu o mare putere, prin ziare, și prin televiziunile la care apar acești promotori ai ateismului.

Legaturile dintre ateism și progresism au facut ca ateii să fie susținători frenetici ai drepturilor homosexualilor și a libertății sexuale. Cercetări recente au arătat că cei care si-au pierdut credinta si au devenit atei, duc o viață sexuală dezordonată  și de cele mai multe ori cad în capcana acestor desfrânări. Societățile unde ateismul a fost religie de stat au fost un exemplu viu că fără credință în Dumnezeu nu poți face nimic. Exemplu clasic în acest sens l-am avut chiar noi în persoana Uniunii Sovietice. Apoi o altă țară unde ateismul a fost religie de stat a fost Albania, Coreea de Nord sau Cuba.  Durerea cea mai mare este că acestor țări foarte curând se vor alătura multe alte state din Europa, printre care Franța sau Olanda, țări care în trecut au avut o puternică comunitate creștină, dar care în prezent au căzut pradă ateismului. Rezultatele le avem pe față, și trebuie să recunoaștem că multe din relele care se întâmplă se datorează și întoarcerii spatelui Creatorului omulu și a lumii, Domnului Dumnezeu.

Este trist să vedem că ateismul este atât de des promovat de promotorii agendei homosexuale și din țara noastră, și că mulți tineri cad pradă acestui nou curent periculos. Vedem în ce stare ajunge omul care îl lasă pe Dumnezeu la o parte. Latura umană dispare din el, și parcă devine cu totul o altă ființă. Nu mai permite nimănui să aibă o altă părere și crede că doar el are dreptate, până într-acolo încât dorește chiar să îi ia locul lui Dumnzeu pe care nu îl crede. Biblia spune despre cineva care a încercat să îi ia locul lui Dumnezeu și care s-a mândrit foarte tare, sfârșitului acestuia va fi groaznic.

Dumnezeu să ne ajute să stăm tari în aceste vremuri în Cuvântul Său și să nu ne lăsăm amăgiți de filosofiile vremii, care sunt învățături rele și periculoase, iar cei care au intrat în ele se străpung singuri cu o mulțime de chinuri.

Anunțuri

Entry filed under: Social. Tags: , , , , .

Se începe tabăra de fotbal și taekwon-do Am încheiat cantonamentul de fotbal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Iunie 2012
L M M M V S D
« Mai   Iul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,255 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: