Drepturile omului, până unde?

Septembrie 13, 2012 at 8:32 pm Lasă un comentariu

 Drepturile omului este unul din cele mai abordate subiecte în aceste timpuri. Orice ideie care vine unuia în cap și daca mai are puterea să o trâmbițeze atunci ea va intra imediat sub incidența drepturilor omului indiferent dacă e bună sau rea. Important este ca această ideie este a omului. Așa am dedus după ce am privit câteva fragmente dintr-o emisiune unde un tânăr încerca să ne spună tuturor că suntem cu ochii legați dacă suntem creștini. Apoi a mai afirmat că vrea să înregistreze o mișcare rea și că doresc să îl venereze pe satana. Cu toții știm că satana a fos tun înger creat de Dumnezeu, dar în aroganța și rebeliunea  sa dorea să se ridice mai sus decât Dumnezee, lucru pentru care a fost pedepsit. Biblia spune clar cine este Satana și degeaba încearcă  așa zișii apărători ai drepturilor omului să ne convingă că acești oameni merită să aibă o organizație înregistrată pentru ca populația să aibă o alternativă. Este trist, jalnic și destul de revoltător că oamenii nu mai au discernământ și că pentru unii răul cel mai mare a ajuns să fie legalizat. O dată înregistrați acești oameni vor face tot posibilul ca practicile lor murdare să fie mediatizate pentru că vezi, ei vor avea drepturi.

Nu mă miră dacă cei de la Ministerul Justiției îi vor înregistra având în vedere precedentele pe care le-am avut deja cu înregistrarea islamului și adoptarea legii privind egalitatea de șanse  chiar dacă s-au confruntat cu o opoziției puternică din partea unei buni părți a societății civile. Dar vreau să le amintesc tuturor că sataniștii niciodată nu fac bine. Sunt oameni rătăciți care sunt predispuși la foarte mult rău. Aceștia vor promova peste tot, în școli, în presă ideia omul nu este născut ci făcut și că ei au o boală numită … independența. Ei se vor opune mult creștinismului. Pentru că și Mântuitorul  spune la Evanghelia după Ioan capitolul 8 despre acei care îl neagă pe Dumnezeu că “ Voi aveți pe tată pe diavol, și vreți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș , și nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește de ale lui căci este mincinos și tatăl minciunii”. Vedeți, cei care îl venerează pe satana sunt ucigași, nu stau în adevăr și minciuna este arma lor. Cu astfel de oameni dorește actuala guvernare să intre în Uniunea Europeană. Mă tem că nu. De aceea cer actualei clase politice să dea dovadă de foarte multă înțelepciune și să deosebească binele de rău. Poate ar rebuie să citească și Biblia și  manifestul idiologic al acestei mișcări rele, și vă veți convinge câtă răutate și cruzime este în el.

Nu mai este un secret pentru nimeni că scopul acestei mișcări este de a lupta împotriva bisericilor creștine și profanarea lor. În întreaga lume practicile lor sunt condamnate. Doar anul trecut în Columbia zeci de preoți au fost uciși de sataniști. Iar Europa este împânzită de sute de mii de adepți ai acestei organizații diabolice.

Dar să nu uite nimeni că Domnul Isus este mult și prea puternic pentru că acest satana să îl poate birui. Nu a făcut-o niciodată, chiar dacă acum are mulți adepți pe pământ inclusiv în Moldova. Pentru a nu cădea în această învățătura rea și distructivă, vreau să vă îndemn să faceți un lucru simplu. Să citiți Sfântra Scriptură și să trăiți după învățăturile ei, ca să puteți înțelege ce este bine și ce este rău. Doamne ajută!

Anunțuri

Entry filed under: Social. Tags: , , , , .

Moldova ai 21 O nouă sală modernă de sport în orașul Chișinău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Septembrie 2012
L M M M V S D
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,262 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: