O nouă sală modernă de sport în orașul Chișinău

Septembrie 19, 2012 at 11:14 pm Lasă un comentariu

Într-o societate când oamenii încearcă să facă afaceri deschizând la orice colț de stradă magazine și baruri pentru propriile interese, mai sunt și oameni care se gândesc la viitor învestind în tânăra generație. Anume astfel de oameni sunt în cadrul celui mai mare club sportiv de taekwon-do din țară, Stolas Leukas, care în zile de plină criză, au deschis o sală performantă de antrenament în sectorul Telecentru al orașului Chișinău. La festivitatea de deshidere a noii săli sportive au participat mai mulți oficiali care s-au arătat surprinși de condițiile pe care le vor avea toți cei care doresc să își antreneze sănătatea și care doresc să învețe cum să aibă caractere frumoase într-o lume tot mai departe de tot ceea ce înseamnă bunul simț. Președintele clubului de taekwon-do și totodată fondatorul acestuia, Vasile Filat a declarat că scopul pentru care a fondat clubul cu mai bine de un deceniu în urmă a fost tocmai pentru a încuraja tânăra generație să facă sport și să învețe valorile frumoase și veșnice ale Sfintelor Scripturi. Deasemenea președintele fondator i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru cei peste 22 mii de tineri care au trecut prin antrenamentele acestui club și care au avut ocazia să învețe cel puțin un curs din Sfintele Scripturi, și deasemenea președintele Vasile Filat le-a mulțumit tuturor care au contribuit ca în capitala țării să fie o astfel de sală modernă și adaptată la cerințele zilei de azi. Vă reamintim că clubul Stolas Leukas a produs de-a lungul istoriei multipli campioni naționali și internaționali. Nu în ultimul timp, sportivii acestui club au reușit să aducă titluri mondiale și europene de la mai multe campionate. Printre ei i-aș menționa pe Sergiu Filat, Alexei Tentiuc și Radu Filat.

La festivitatea de deschidere a sălii sportive au participat și deputații Valeriu Streleț și Valeriu Ghilețchi care au declarat că sunt extrem de fericiți că, copii și tinerii vor avea posibilitatea să facă sport în condiții foarte bune și că vor învăța cum să ai un caracter integru. Toți sportivii au fost felicitați și de episcopul Uniunii Bisericilor Baptiste din Moldova, Ion Miron, care le-a dorit ca prin acest club mulți tineri să aibă caracterul Domnului Isus Hristos.

Viața mea s-a schimbat mult de când am dat și eu peste acest club și cunosc că scopul tuturor sportivilor este de   spune oamenilor vestea Evangheliei, astfel ca tânăra generație să aibă respect față de Dumnezeu și față de oameni.

Anunțuri

Entry filed under: Sport. Tags: , .

Drepturile omului, până unde? De ce nu poți să îi crezi pe politicieni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Septembrie 2012
L M M M V S D
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,120 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: