De ce Alianța trebuie să ia seama la eșecurile comuniștilor

decembrie 13, 2012 at 9:49 pm Lasă un comentariu

 Probabil multă lume se bucură că rândurile comuniștilor devin tot mai subțiri. La fel de probabil mulți din clasa politică se bucură că Partidul Comunist este într-o scădere continuă în sondaje și cum până la alegerile parlamentare mai este ceva timp nu este exclus ca acesta să mai scadă. La fel nu este exclus ca alți deputați comuniști să iasă din acest partid.

Nu am crezut niciodată că doctrina comunistă poate fi utilă pentru omul simplu și pentru țara noastră în întregime. Însuși comunismul în sine este o ideologie rea și periculoasă care a orbit miloane de oameni și a semănat multă teroare. Să vă aducem aminte că anume această ideologie l-a scos pe Dumnezeu din viața publică, roade pe care le culegem din păcate până  în prezent.

Același lucru s-a întâmplat și în țara noastră când bazându-se pe multă manipulare și minciună dar și pe deznădejdea oamenilor de a mai crede în vre-o formațiune de dreapta, aceștia au ajuns masiv la guvernare. Cum au guvernat știm bine și care le-a fost sfârșitul guvernării la fel se știe bine. Ceea ce se întâmplă acum cu acest partid trebuie să fie o lecție pentru Alianța de guvernământ și pentru fiecare partid în parte. În primul rând nu poți conduce țara manipulând pentru că poți minți o persoană o viață, pe toți o vreme,  dar nu poți mereu pe toți, și această sintagmă trebuie să fie ca un fir roșu pentru toate formațiunile politice de la guvernare și în afara ei. Istoria recentă a țării noastre ne-a aratat că cei care s-au jucat cu destinele oamenilor manipulându-i s-au înecat în anonimat. Se pare că aceeași soartă o vor avea și partidul care și-a construit existență pe lucruri contrare voii lui Dumnezeu.

Alianța nu trebuie să repete greșelile actualei opoziții și fostei puteri când au spus multe și au făcut prea puțin pentru oamenii simpli.  Mizez pe maturitatea politică și pe bunul simț ca să se țină de cuvânt în relațiile cu alegătorii, altfel riscul de a avea aceeași soartă este destul de ridicat.   Descompunerea partidului comunist la care noi suntem martori se produce pe fundalul  incapacității acestui partid de a mai transmite un mesaj clar oamenilor. De fapt ei deja au spus tot, prin diverse boicotări și lipsă unui dialog simplu și credul pentru oamenii de rând.  Dacă gvernarea dorește să adune în jurul ei oameni de valoare fără ca să îi piardă, dacă dorește să adune societatea în jurul ei, atunci trebuie să înțeleagă că e timpul să muncească mult și din greu pentru ca Republica Moldova să fie iubită de cei de acasă, și ca legea să fie lege pentru toți. În cazulul în care vor folosi puterea doar pentru interese persoanale sau de grup, să nu se înșele nimeni, vor avea aceeași soartă.

 

Reclame

Entry filed under: Politic. Tags: , , , .

Cum înțeleg moldovenii Apocalipsa Frecventarea bisericii regulat face bine la sănătate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

decembrie 2012
L M M J V S D
« nov.   ian. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 205,210 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: