Teoria evoluției – teoria care a distrus omul

ianuarie 18, 2013 at 9:26 am Lasă un comentariu

Am urmărit ieri conferința de presă organizată de Pastorul bisericii Bunavestirea Vasile Filat  și profesorul de fizică Alexandru Curbet despre promovarea agresivă a teoriei evoluționiste în manualele școlare în detrimentul teoriei creaționiste. Chiar dacă au adus exemple clare în care au demonstrat că teoria precum că omul a provenit din altceva decât ar fi creat de Dumnezeu, o bună parte a societății încă mai cred minciunii lui Charles Darwin. Este trist că oamenii se lasă ușor  manipulați și nu doresc să cerceteze măcar dacă ceea ce ar fi spus cel a cărui teorie a stat la baza nazismului, ateismului și comunismului este adevărat. Așa zisele cercetări științifice ale lui Darwin au stârnit mari controverse chiar în acele timpuri. Chiar prietenii lui au recunoscut că ceea ce a promovat englezul va aduce mult rău lumii. Lucru care s-a și întâmplat. Eu refuz să cred că omul provine din maimuță și chiar nu înțeleg de ce într-o țară care pretinde că îl au pe Hristos se studiază această teorie. Ba mai mult, este aprig discutată la diferite emisune, lucru care de fapt s-a întâmplat și ieri, când  mai mulți profesori i-au dat dreptate lui Darwin și au condamnat faptul că o biserică s-a expus pe această temă. Dar bine a făcut biserica, pentru că conform Bibliei ea, Biserica trebuie să fie sarea și lumina societății.

Propaganda comunistă  agresivă din perioada ateismului sovietic încă își are rădăcini adânci în societatea noastră. De altfel cum se explică ca o teorie are nu are la bază nici un adevăr logic și științific este atât de aprig promovată și dată crezării.  Pe când  adevărul că omul a fost creat de Dumnezeu după chipul și asemănarea SA, și că este o creatură minunată cu rațiune și scop în viață este blamată de oamenii de știință?

Am doar o singură întrebare pentru cei care cred orbește în teoria evoluției. De ce oare acum din maimuțe nu se mai fac oameni?  Înseamnă că evoluția s-a oprit. Dar oare evoluția nu înseamnă progres continu însuși prin definiție?

Pe când Biblia este plină de logică și adevăr. Prin urmare eu cred în adevărurile scrise pe paginile Bibliei referitoare la creația omului.

Reclame

Entry filed under: Adolescenţă, Social, Sănătate. Tags: , , , , .

Indiferența cea mai mare tragedie a omenirii Lipsa de bun simț al realizatorilor emisunii Ora de ras

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

ianuarie 2013
L M M J V S D
« dec.   feb. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 205,147 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: