Lipsa de bun simț al realizatorilor emisunii Ora de ras

Ianuarie 20, 2013 at 10:40 pm Lasă un comentariu

Am rămas adânc întristat să urmăresc un fragment din emisiunea Ora de ras, prezentată de jurnalistul  și actorul  Anatol  Durbală cunoscutul actor, editorialist și om de televiziune Constantin Cheianu, care cu dispreț  i-au  batjocorit pe profesorul de fizică Alexandru Curbet și pastorul bisericii Bunavestirea, Vasile Filat pentru conferința de presă în care aceștia au adus argumente împotriva teoriei evoluționiste. Am urmărit personal  conferința de presă, și argumentele aduse împotriva evoluției  au fost elocvente, clare  și științifice. Dacă aveți un alt punct de vedere, ar fi fost frumos să veniți cu alte argumente dar să nu atacați persoana. Ori, poate argumente nu aveți și vă place să credeți că ați provenit de la maimuță?   Nu vreau să cred acest lucru.

Acest reportaj urât, și lipsit de orice bun simț , plin de minciuni m-au făcut încă o dată să văd că unii jurnaliști din lipsă de materiale care să aducă ceva bun în țară își bat joc de orice om. Apoi domnule Durbală și stimate Constantin Cheianu, ca și oameni de artă, tocmai prin asemenea reportaje defăimătoare ați arătat cât de jos puteți coborî în goana după audență.

Nu vreau să cred că aceasta vă este limita competenței Dvs de actori și jurnaliști, dar vă încadrați perfect  în lista oamenilor defăimători. Pentru că la acea conferință dacă ați fi urmărit-o cu atenție s-au spus cuvinte de apreciere pentru profesori și pentru munca pe care o depun. Nimeni nu a spus că toate cărțile trebuie modificate, ci s-a repetat că ar fi bine să fie un echilibru în predarea atât a evoluției cât și a creației. Pentru că deși ne place să spunem că trăim într-o țară creștină, copii sunt învățați că sunt urmașii maimuței. Calific reportajul din emiusiunea dvs, drept una plină de ură la adresă unui cult din țară, pentru felul cum ați prezentat reportajul. Nu este pentru prima dată când  cei de la Jurnal TV își bat joc de un cult neoprotestan din țară.

Înțeleg că vreți să faci glume ca oamenii să se simte bine, dar nu uitați că dacă măcar unul din țara aceasta se simte prost din cauza așa ziselor glume ale voastre  atunci ați făcut glume proaste.  Din păcate glumele proaste predomină în emisiunea voastră. Dar să nu uitați că  ce semeni aceea vei culege, și că Dumnezeu nu se lasă batjocorit.

Anunțuri

Entry filed under: Social. Tags: , , .

Teoria evoluției – teoria care a distrus omul Și ce dacă se demit unii pe alții ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Ianuarie 2013
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă

Statistica Blogului

  • 202,120 hits

RSS Moldova Creştină

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Biserica Buna Vestire

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Creştinismul şi Islamul

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: